FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

Justin Timberlake a spart tăcerea. Cântărețul a vorbit pentru prima oară despre noul membru al familiei

Justin Timberlake și soția sa, actrița Jessica Biel, au devenit părinți pentru a doua oară, în luna iulie a anului trecut. Cele două staruri nu au vorbit niciodată public despre cel de-al doilea fiu până acum. Cântărețul a rupt tăcerea și a confirmat că are un băiețel superb. Totodată a dezvălui și numele noului membru al familiei, scrie SHOK.md, cu referire la spysnews.

La 6 luni de la nașterea celui de-al doilea fiu al său, Justin Timberlake a vorbit pentru prima oară despre frumosul eveniment. Starul și soția lui au ales un nume de origine ebraică pentru micuțul lor.

Cântărețul a fost invitat în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, unde a dezvăluit numele băiețelului.

„Numele lui este Phineas. Este minunat și atât de drăgălaș și nimeni nu doarme, dar suntem încântați. Nu am putea fi mai fericiți și recunoscători”, a spus Justin Timberlake.

Numele Phineas este un nume de băieți, de origine ebraică, care vine, cel mai probabil, de la termenul ”pinchas”, care înseamnă oracol.

Celebrul cântăreț și actrița Jessica Biel mai au un băiețel de 5 ani, pe nume Silas. Potrivit spuselor lui Justin, micuțului îi place foarte mult rolul său de frate mai mare.

Cuplul a alea o viață mai discretă

În ultimul an, Timberlake și Biel au ales să fie foarte discreți, iar aparițiile lor publice au fost extrem de rare. Cuplul nu a mai fost fotografiat împreună din luna martie a anului 2020.

Lipsa aparițiilor publice a celor două staruri a venit după ce Justin a fost bănuit de infidelitate. La sfârșitul anului 2019, cântărețul a fost surprins în timp ce era mult prea apropiat de o actriță, în cadrul unor filmări. După ce imaginile au ajuns în presă, actorul a pus totul pe seama consumului de alcool.


IAN 18, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII