FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Kanye West, afirmații bizare în miting-ul pentru cursa prezidențială! Un mesaj divin i-ar fi împiedicat soția să avorteze

Kanye West nu a renunțat la visul de a deveni președintele Statelor Unite ale Americii. Duminică, 21 iulie, el a susținut primul miting din campania pentru funcția de președinte, în Carolina de Sud, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

. În urmă cu o săptămână circulau speculații potrivit căroro artistul s-a retras din cursă, dar iată că adevărul este cu totul altul. În cadrul miting-ului Kanye a fost o serie de confesiuni neașteptate referitoare atât la propria persoană, cât și la primul său copil, North West.

Mitingul, care a avut loc în Charleston, a început după ora locală 17.00. Cei mai mulţi dintre oamenii prezenţi la adunare au purtat măşti, dar nu au păstrat distanţarea fizică și au fost curioși să audă ce are de spus preferatul lor. 

Kanye a vorbit mulțimii, fără microfon, despre numeroase subiecte, printre care s-au numărat și avortul, dependența de droguri, religia, portul de armă și sprijinirea comunității LGBTQ.  

Artistul susține că a primit un mesaj de la Dumnezeu 

Artistul a făcut o serie de confesiuni neașteptate și, la un moment dat, a lăcrimat amintindu-și o întâmplare delicată din viața sa. Potrivit propriilor spuse, Kim Kardashian ar fi vrut să avorteze primul copil pe care îl au împreună, pe North West, dar acest lucru  nu s-a întâmplat pentru că el a primit un mesaj de factură divină. 

Kanye, dezvăluire incredibilă despre fiica sa, North West

„Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că prietena mea (acum, soţia Kim Kardashian. n.r.) m-a sunat ţipând şi plângând că este însărcinată… A spus că este însărcinată şi pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Avea pastilele în mână”, a adăugat West. El a explicat că se afla într-un apartament din Paris atunci când ecranul televizorului „a devenit alb – negru şi Dumnezeu i-a zis: «Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta»”. „Mi-am sunat soţia şi i-am spus: «Vom avea acest copil».

Kanye West a menționat că nu este interesat de câștigarea alegerilor prezidențiale, în mod special, și a subliniat că are încrederee în ceea ce îi pregătește diviinitatea căci este dde părere că Dumnezeu are un plan stabilit pentru fiecare dintre noi. „Dumnezeu are un plan pentru noi, ca oamenii lui să fie în sfârşit liberi. Nici politica, America, Trump, Biden sau West nu ne pot salva”, a concluzionat acesta. 

Kanye nu este sprijinit de colegii de breaslă 

Mai mulți artiști și-au exprimat uimirea atunci când au auzit despre dorința lui Kanye West de a participa la alegerile prezidențiale, unii dintre ei au folosit cuvinte agresive la adresa soțului lui Kim Kardashian. Printre cei mai vehemenți critici ai artistului se numără și colegul său de breaslă, rapperul 50 Cent care este dem părere că intenția lui Kanye de a deveni președinte nu este altceva decât o glumă proastă. 

sursa: click.ro


IUL 22, 2020


COMENTARII