FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Keanu Revees, transformare radicală! A renunțat la plete și radiază de fericire datorită iubitei

Keanu Revees, în vârstă de 56 de ani, și iubita sa, Alexandra Grant (47) au fost din nou protagoniștii unor momente adorabile, la o săptămână de când fotoreporterii l-au suprins pe actor luându-și la revedere de la partenera sa de viață și sărutând-o prin geamul mașinii, în fața unui hotel din Berlin, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Keanu Revees și cea care l-a convins să acorde o nouă șansă iubirii, Alexandra Grant, locuiesc de aproximativ șase luni în Berlin, căci aici au loc filmările pentru The Matrix, peliculă în care Keanu deține rolul principal.

Keanu și Alexandra petrec o bună parte din timp într-o casă închiriată, iar în fiecare duminică Alexandra este cea care îl conduce la hotel, pentru ca actorul să se pregătească pentru o nouă săptămână de muncă, pe platoul de filmare. 

Săptămâna trecută cei doi au fost surprinși în fața hotelului din Berlin într-o ipostază care a topit inimile tuturor. Keanu își lua atunci la revedere de la iubita sa și o săruta prin geamul mașinii. Iată că scena s-a repetat și în această săptămână.

Ținuta lejeră a actorului, zâmbetele largi de ambele părți, privirile vesele, au fost același. Singurul element diferit a fost tunosoarea actorului, care a renunțat la părul lung în favoarea părului scurt, care însă nu îi adaugă nici un an în plus vârstei. 

Alexandra Grant este o artistă cunoscută în Statele Unite ale Americii şi cea care l-a ajutat pe Keanu să acceste tragediile care s-au întâmplat în viaţa sa şi să îşi redobândească optimismul. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani şi întotdeauna au avut o legătură aparte. Potrivit relatărilor apropiaţilor ceea l-a determinat pe Keanu să se îndrăgostească de Alexandra a fost tocmai faptul că nu se încadrează în tiparele de frumusețe.

sursa: click.ro


OCT 28, 2020


COMENTARII