FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Kim Kardashian a depus actele de divorț! Diva și rapperul Kanye West erau căsătoriți de șapte ani

Kim Kardashian a decis să se separe în mod oficial de soțul ei, Kanye West, după șapte ani de mariaj. Vedeta a depus deja actele la notar, sperând ca procedurile să fie finalizate cât mai repede, scrie SHOK.md.

Kim Kardashian a decis ca, după șapte ani de căsătorie, să se despartă de soțul ei, Kanye West. Cei doi au luat această hotărâre, după ce neințelegerile au început să își facă loc în relația lor, devenind insuportabile.

Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, de 40 de ani, a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul în vârstă de 43 de ani. Potrivit reprezentanților vedetei, dar și ai Curții Supreme din Los Angeles, bruneta a venit să depună actele, fără nici un resentiment, scrie spynews.ro.

Potrivit unui apropiat al lui Kanye West, rapperul este devastat de situația în care se află, fiind una dintre cele mai negre perioade din viața lui.

„Știa că vine, dar asta nu o face mai ușoară. Este o zi sumbră pentru el”, a spus sursa citată pentru revista People.

Totul a început anul trecut când, pe baza problemelor mintale ale rapperului, care suferă de o tulburare bipolară, a organizat o campanie electorală pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Artistul nu s-a remarcat neapărat prin ideile sale senzaționale puse la dispoziția poporului, ci mai degrabă printr-o serie de declarații controversate.

În acea perioadă, soția acestuia, Kim, le cerea fanilor să își arate toată susținerea și compasiunea față de boala lui Kanye. Mesajul a venit după ce tot Kim a scris un tweet în care a recunoscut că a încercat să divorțeze, dar pe care l-a șters rapid.

Iar în timp ce, în această perioadă, Kanye West își petrece mai mult timp la ferma sa din Wyoming, vedeta TV se află alături de familie în conacul lor din Calabasas, Los Angeles.

Pentru Kim Kardashian, este cel de-al treilea mariaj nereușit. Vedeta și rapperul s-au căsătorit în anul 2014, însă, înainte de acesta a mai fost măritată pentru scurt timp cu baschetbalistul Kris Humphries, dar și cu producătorul muzical Damon Thomas.

În ultimul sezon al serialului „Keeping Up with the Kardashians” se va explica ce și de ce a intervenit în relația celor doi, fiind, astfel, concretizată și public separarea.


FEB 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...