FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Kim Kardashian a devenit miliardară. La ce sumă este estimată acum averea vedetei de reality show

Kim Kardashian a ajuns recent la înțelegere cu marea companie Coty Inc. pentru a vinde un pachet de 20% din acțiunile companiei sale, KKW, SCRIE shok.md, cu referire la peroz.ro.

Brandul de frumusețe al lui Kim Kardashian a fost evaluat la un miliard de dolari, diva depăşind averea surorii sale mai mici, Kylie Jenner.

Potrivit publicațiilor de peste ocean, marele brand Coty Inc. a cumpărat acțiuni în valoare de 200 de milioane de dolari, adică un pachet de 20%. Asta înseamnă că vedeta de reality show rămane la cârma afacerii, dar beneficiază de resursele noului partener de business.

Kim Kardashian spune că înțelegerea încheiată este pentru un „parteneriat strategic pe termen lung, care presupune lansarea de produse în noi categorii de frumusețe, și extinderea brandului pe tot globul”.

TMZ scrie că planul celor de la Coty și KKW este să producă și vândă produse pentru piele, păr și unghii.

„Această colaborare îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată. În același timp, o să beneficiez de resursele incredibile ale Coty Inc. și o să-mi pot extinde brandul la nivel global.”

Marea firmă de cosmetice a cumpărat în urmă cu doi ani și un pachet de 51% din compania lui Kylie Jenner, sora vitregă mai mică a lui Kim Kardshian. Datorită tranzacției, ea a primit titlul de cea mai tânără miliardară pe forțe proprii în 2019 și 2020.

Luna trecută însă, Forbes a detronat-o, acuzând-o de cifre de afaceri exagerate și falsificarea declarațiilor fiscale, sugerând că afacerea ei valorează aproximativ 950 de milioane de dolari. Astfel, singura miliardară a familiei Kardashian este acum Kim.

sursa: peroz.ro


IUL 24, 2020


COMENTARII