[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Kim Kardashian şi Kanye West divorțează? Au de împărțit 2,2 miliarde $

Bipolarul Kanye West, 43 de ani, a adus-o în pragul disperării pe soţia lui, Kim Kardashian, 39 de ani, care i-a interzis să mai vină în căminul conjugal până când nu rezolvă problemele mintale. Gurile rele spun că bruneta şi-ar fi contactat deja avocaţii şi vrea să divorţeze, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Kim Kardashian s-a întors în Los Angeles după ce i-a făcut o vizită scurtă în Cody, Wyoming, soţului ei, Kanye West. Ei au avut o discuţie aprinsă în maşină şi Kim a izbucnit în lacrimi.

Kanye a acuzat-o public zilele trecute, pe reţelele sociale, de infidelitate, s-a plâns că încearcă să divorţeze de ea de ani de zile şi a povestit că a vrut să o convingă să avorteze când a rămas gravidă cu North.

Ea are în conturi 900 de milioane de dolari, iar el 1,3 miliarde şi se pare că nu au pus la punct în cele mai mici detalii contractul prenupţial. Kim Kardashian va fi nevoită să îşi bage soţul la azilul de nebuni dacă vrea să îşi salveze căsnicia.

Kanye West a mai avut episoade ciudate în 2013 când a ieşit pe stradă cu vestă antiglonţ, în 2016, când a anulat 21 de concerte din cauza unui delir mistic.

În noiembrie 2018, Kim Kardashian a participat la o gală filantropică din Los Angeles unde l-a cunoscut pe rapperul Robert Rihmeek Williams, de 33 de ani. De atunci şi până azi, Kanye e convins că soţia lui l-a înşelat cu Meek Williams.

În 2013, Kanye a primit un semn de la Dumnezeu care i-a spus să nu îi ceară lui Kim să o avorteze pe North. Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în 2014 şi au patru copii împreună: North, 7 ani, Saint, de 4 ani, Chicago, 2 ani şi jumătate, şi Psalm, de 14 luni.

Conform The Sun, familia Kardashian a făcut eforturi supraomeneşti de a-l izgoni pe Kanye din vila lui Kim din Los Angeles pentru a-i proteja pe copii de accesele de nebunie ale tatălui lor. Săptămâna trecută, Kanye a mai avut o viziune divină care l-a făcut să declanşeze scandalul. Numai că de data aceasta Kim pare pusă pe fapte mari şi vrea să pună capăt acestei relaţii toxice.

sursa: click.ro


IUL 30, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...