FRESH
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...

„Koncenîi, dinți numărați și familie” - războiul declarațiilor între Ion Ceban și Andrei Bolocan a explodat internetul

Vacanța în Egipt a primarului capitalei, Ion Ceban, împreună cu familia a provocat un adevărat scandal pe rețele de socializare, care ia amploare, transmite SHOK.md

Comentariile lui Ceban, la întoarcerea din Egipt, au fost comentate de influencerul Andrei Bolocan, în emisiunea sa Limina, iar reacția primarului nu s-a lăsat mult-așteptată.

„Ești koncenîi, iar Nata îți va număra dinții, când ne întâlnim”, i-a scris Ceban lui Bolocan în privat, supărat că i-a fost atacată soția.

Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri.Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm.Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca sa înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești. Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Întâi de toate sunt și eu om care are familie. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok!Propun un mic fragment din cele abordate, au fost mai multe murdării.

Posted by Iv Ceban on Saturday, January 23, 2021

„Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca să înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești. Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Întâi de toate sunt și eu om care are familie. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok”, a mai scris Ion Ceban.

Astăzi „războiul” continuă. Primaurul cpaitalei a publicat o factură, potrivit căreia Nata Albot, soția lui Bolocan, a primit 60 de mii de lei din bugetul municipal pentru promovarea educației online.

„Cum credeți, pentru ce acești bani?!”, se înterabă Ceban.


IAN 24, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII