FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

Kylie Jenner, ședință foto la apus. Vedeta și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie îndrăzneț

Kylie Jenner -pune pe jar imaginația fanilor prin cele mai senzuale și originale apariții. Deși este mezina familiei Kardashian, Kylie le ajunge cu ușurință din urmă pe celelate surori la capitolul frumusețe, iar cea mai recentă apariție a sa dovește acest lucru, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Miliardara de 23 de ani, a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care pozează într-un costum de baie minuscul, care îi pune în evidența formele de invidiat.

Aflată într-o locație superbă, de unde se vede un apus spectaculos, Kylie Jenner a pozat în fața unei piscine, într-un costum de baie portocaliu, format din două piese, pe care l-a accesorizat cu un lanț de corp auriu.

Fanii au avut păreri împărțite, în timp ce unii au complimentat-o pentru formele senzuale, au fost și câțiva care au criticat-o că a exagarat cu operațiile estetice, devenind nenaturală.

„Atât de frumoasă!”, „Superbă”, „Șoldurile nu se potrivesc cu restul corpului”, „Arătai mult mai bine naturală.”, acestea sunt doar câteva dintre comentarii.


IAN 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...