FRESH
Doliu în lumea culturii. A murit prozatorul și publicistul Mihail ...
Tehnica de inginerie genetică, ce poate vindeca paralizia totală. ...
Candice Swanepoel, apariție incendiară în baie. Fotomodelul a pozat ...
Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul ...

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec – Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

A venit momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă care te înconjoară. A venit momentul să te pui pe primul loc, să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să fii tu.

Taur – Trebuie să renunți să mai ai încredere deplină în oameni

Ai fost rănită de prea multe ori. Este posibil ca în următoarele zile safii dezamăgită de una dintre cele mai importante persoane din viața ta. Aceasta este o lecție pe care o înveți într-un mod dificil: nu trebuie să ai atât de multă încredere în oamenii din jur.

Gemeni – Trebuie să renunți la sentimentele negative

Învață să aduci fericirea în viața ta. Nu te mai lăsă condusă de griji, de gânduri dificile, de anxietate sau de durere. Încearcă să le accepți așa cum sunt pentru că ele fac parte din tine. Înlocuiește-le, treptat, cu recunoștință, fericire pură și iubire.

Rac – Trebuie să renunți să te mai cerți pentru greșelile din trecut

Știi cine ești? Dacă nu, îți spun eu: nu mai ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, astăzi, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o versiune mai bună a ta.

Leu – Trebuie să renunți la dorința de a deține multe lucruri materiale

Nu ai aflat nici până acum că fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești? Fericire este să fii mulțumită, împăcată și împlinită cu tot ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Fecioară – Trebuie să renunți la frica de schimbare

Încă îți este frică de asta? Nu-ți fie teamă pentru că ce urmează să se schimbe îți va aduce doar fericire. Bucură-te de aceste schimbări, ele te vor ajuta să ajungi mult mai repede decât crezi acolo unde îți dorești.

Balanță – Trebuie să renunți la toate temerile adunate

S-au adunat prea multe… teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum își dorește sufletul tău. Încearcă să renunți la toate aceste frici și alege să trăiești cu adevărat, acceptând necunoscutul în viața ta bucurându-te de surprize.

Scorpion – Trebuie să renunți la te întreba „De ce mi se întâmplă asta mie?”

Ține minte acest lucru: toți oamenii trec prin momente dificile. Nu te mai gândi că doar ție ți se întâmplă asta. Încearcă să ai răbdare pentru că și această perioadă va trece și, în cele din urmă, totul va fi bine.

Săgetător – Trebuie să renunți la toate zidurile construite în jurul inimii tale

Să nu-ți mai fie teamă să iubești din tot sufletul. Este momentul să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a fi rănită. Deschide-ți sufletul și vei vedea cum arată iubirea adevărată.

Capricorn – Trebuie să renunți la frica de necunoscut

Este o perioadă incertă, însă asta nu înseamnă că așa va fi viața ta de acum înainte. Ai răbdare și, între timp, concentrează-te pe lucrurile simple și mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze în aceste momente dificile.

Vărsător – Trebuie să renunți la oamenii toxici care îți fură liniștea

A venit momentul să ai grijă de sufletul tău. În următoarea perioadă este obligatoriu să te concentrezi pe lucrurile frumoase, care să te încarce cu energie pozitivă. Încearcă să eviți oamenii negativi, care îți pot otrăvi sufletul.

Pești – Trebuie să renunți la nefericire

Da, poți face asta. Cum? Îți vom spune noi: nu te mai concentra pe durere și nefericire. În schimb, încearcă să îți numeri binecuvântările, să găsești motive pentru care să fii recunoscătoare, să te bucuri de lucrurile mărunte și de pasiunile tale.

sursa: kudika.ro


NOI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII