FRESH
Kristen Stewart și-a cumpărat vilă de 6 milioane $ în Los Angeles! ...
Horoscop 25 februarie 2021. Leii trebuie să fie mai atenţi la sănătate. ...
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...

LA MUNCĂ PESTE HOTARE, lăsând muzica la o parte! Vasile Macovei NU VREA SĂ SPUNĂ ce face: „Am ieșit din zona de confort”

Interpretul Vasile Macovei a plecat în Anglia, la Londra, în noiembrie, și a revenit acasă în luna martie, iar acolo a avut parte o experiență nouă, departe de ceea ce făcea în Moldova – a dat de înțeles că a activat în domeniul deservirii, fără să spună exact despre ce e vorba, informează SHOK.md.

„Am fost plecat în Anglia, la Londra, în martie am revenit acasă. Trebuia să plec, dar cu virusul ăsta deja am rămas acasă. Am fost din luna noiembrie. Puteam să rămân, dar am revenit și o să revin tot timpul acasă, pentru că acasă e familia mea. 

Pentru mine, în primul rând a fost o experiență nouă, a fost ceva interesant, am ieșit din starea asta de confort. Aici în Moldova, ideea care e –  mergi la evenimente, mergi la studio, în Anglia eu nu făceam lucrul acesta, deși acasă mai cântam. Altă viață, deci făceam altceva, voiam să văd cum e în fiecare zi la muncă. Aveam job de la 7/8 dimineața, adică stabilit. Da, eu am ieșit din zona de confort și voiam să văd cum e să trăiești altfel. 

Aici, în Moldova cânt, sunt interpret și cânt, merg la evenimente, merg la sală, adică eram în zona de confort, am ieșit și făceam cu totul altceva. 

Da, eu le-am zis, majoritatea care erau acolo îmi spuneau – tu nu trebuie să stai la jobul acesta, tu trebuie să pleci de aici. Le explicam că voiam să fac ceva nou, să văd cum e să pleci printre străini. 

Pentru mine, să spun sincer – a fost ceva deosebit, aici, în Moldova, la televiziuni, adică deja era o viață de rutină și voiam să schimb pentru mine ceva, să văd cum e să trăiești departe de părinți, departe de cei dragi. Astfel devii mai puternic”, a dezvăluit Vasile, în cadrul emisiunii „Între Noi” de la Televiziunea Centrală. 

De asemenea, interpretul, pentru sursa menționată, a spus dacă va continua activitatea sa la Londra. „Încerc, nu regret că m-am angajat acolo să lucrez, pentru că deservirea nu e ca la noi acum, dar acum chiar nu lucrează – totul e închis. Îți plătește și salariul, dar la noi în Moldova probabil nu-ți plătește salariul nimeni. Acolo până în septembrie nu o să lucreze, nu se știe exact, dar eu primesc salariul acum, chiar dacă stau acasă” a spus el.

Fiind întrebat ce anume face, Vasile a spus că „e ceva personal”. 

Cristina TOMAC


MAI 13, 2020


COMENTARII