FRESH
FOTO Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mămică pentru a ...
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...

Lady Gaga, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. De ce îi era teamă să iasă din casă

Lady Gaga a dezvăluit că și-a petrecut nopțile sudând țigări și plângând, luptându-se cu depresia. Ea a făcut mărturisirile șocante pentru revista ”Billboard”, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Cine și-ar fi imaginat că o femeie celebră, cum este Lady Gaga, s-a luptat cu depresia. Și, totuși, vedeta în vârstă de 34 de ani a povestit că a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Și, din această cauză, a avut stări îngrozitoare de depresie. A ajutat-o să se vindece doar munca pentru ultimul ei album, ” Chromatica”. Diva a povestit chiar că îi era teamă să iasă din casă. Muzica a ajutat-o însă să învingă depresia.

S-a îngrășat de la depresie

Cântăreața Lady Gaga a povestit că ajunsese să se îngrașe și să pară însărcinată, de la depresie. Mânca mai tot timpul. Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Malibu cu iubitul ei, Michael Polansky (42 de ani), președinte și director general al Parker Group. Avea burtica proeminentă și s-a zvonit deja că așteaptă primul copil. Însă diva a spus că s-a îngrășat la izolare. Asta fiindcă iubitul a învățat-o să mănânce multă pizza, în timp ce au stat numai în casă de teama coronavirusului. Pe numele adevărat Stefani Germanotta, Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: ”Poker Face”, ”Just Dance” şi ”Alejandro”. Lady Gaga a dezvăluit că s-a luptat cu depresia, deși are mare succes și mulți bani.

sursa: click.ro


SEP 21, 2020


COMENTARII