FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

„Leo Messi abia mai zâmbeşte. Ce se întâmplă cu el?” Luis Suarez dă cărţile pe faţă: „Sincer vă spun”

Luis Suarez (33 de ani) s-a despărţit în vară de Barcelona, după 6 ani petrecuţi pe Camp Nou, dar de prieteni nu uită. Ține legătură bună cu Leo Messi, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro.

Ce spune Luis Suarez despre plecarea de la Barcelona

Atacantul uruguayan a semnat cu Atletico Madrid, pe 25 septembrie, dar nu poate trece prea uşor peste plecarea de la gruparea blaugrana. 

Luis Suarez a recunoscut că vorbeşte des la telefon cu Lionel Messi, bunul său prieten, însă prea puţin despre fotbal.

„A fost un plan tactic sau cum vreţi voi să-l numiţi. A trebuit să accept asta, pentru că ei nu mai aveau nevoie de mine şi fiecare poate să tragă concluziile.

Trebuie să-mi văd de viaţa mea la Atleti, dar îmi pare rău că prietenii mei (n.r. de la Barcelona) au probleme. Dar e doar o perioadă, golurile vor veni.”, a declarat Suarez, pentru Marca.

Luis Suarez: „Vorbesc foarte des cu Leo Messi”

„Lionel Messi nu a înscris încă din acţiune şi abia mai zâmbeşte. Ce se întâmplă cu el?”, a fost întrebarea reporterului.

„Vorbim foarte des, dar, sincer vă spun, atunci când se întâmplă asta, vorbim despre vieţile noastre. Amândoi am avut aniversări ale copiilor recent, vorbim despre viaţă, despre virus, despre orice altceva şi foarte puţin despre fotbal. Suntem foarte preocupaţi de familiile noastre decât de ceea ce se întâmplă în fotbal.”, a mai afirmat Suarez.

„Simţi că nu ai fost respectat?”, a mai fost întrebat atacantul uruguayan.

„Nu, dar am fost trist şi rănit de felul în care am plecat, ceea ce ştiţi deja. Dar, mă simt mândru. Atunci când nu am mai fost dorit acolo, am găsit un alt loc unde sunt dorit. Mi-am regăsit fericirea şi mă bucur de această perioadă.”, a răspuns Suarez.

sursa: digisport.ro


NOI 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII