FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

De aniversare, au lăsat deoparte neînțelegerile. Ce urare i-a făcut Ion Ceban lui Andrei Năstase, la cei 45 de ani împliniți

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, împlinește astăzi 45 de ani. Deși spune că nu și-a dorit vreo marcare exclusivistă a acestei aniversări, colegii i-au pregătit o surpriză, un spot video în care și-au amintit despre circumstanțele în care l-au cunoscut acum 4-5 ani. Și primarul general al capitalei, Ion Ceban, l-a surprins pe omagiat cu o urare și un cadou, direct în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, scrie SHOK.md.

Andrei Năstase a fost surprins cu o felicitare în cadrul ședinței de astăzi a CMC. Primarul general, Ion Ceban, i-a făcut o urare: „Domnule Năstase, vreau sincer, din toată inima, să vă felicit cu ocazia zilei de naștere, vă doresc multă sănătate, bucurii de la cei dragi, o carieră politică așa cum o doriți dvs, doar lucruri pozitive să ni se întâmple tuturor și să aveți parte de o echipă consolidată, extraordinară.”

Edilul i-a înmânat și un cadou omagiatului: „Am o carte de Iurie Colesnic, Chișinăul notru necunoscut. Nu știu dacă ați citit-o, este o carte foarte bună și cred că ar putea să fie una utilă pentru dvs”, a menționat Ion Ceban.


De dimineață, și colegii de partid ai lui Andrei Năstase i-au făcut o surpriză, un spot video cu mai multe amintiri și urări. Liviu Vovc și-a amintit despre primul protest împotriva regimului oligarchic din 1 martie 2015, care a avut loc în scuarul Catedralei, unde l-a cunoscut pe Andrei Năstase și de atunci luptă cot la cot pentru un viitor mai bun. Și Dinu Plîngău s-a referit la protestele din PMAN de acum 5 ani, unde a învățat că dacă ai curaj, poți să construești o societate liberă de frică.

„Împreună cu Andrei, în marșurile demnității pe bulevardul Ștefan cel Mare gustam în 2015 din primii muguri ai libertății”, a spus deputata Inga Grigoriu, amintind cât de dornici de adevăr erau cu toții. Vasile Năstase l-a numit pe colegul și fratele său „exigența familiei”, iar Stela Macari a mărturisit că tocmai ei, colegii, cunosc foarte bine că „să fii Andrei Năstase nu este niciodată ușor”.

Alexandr Slusari a mărturisit cu sinceritatea sa dezarmantă că a venit în politică în mare parte datorită lui Andrei Năstase: „când toți tăceau, tu ai vorbit cu glas tare, fără frică, și asta este caracteristic pentru tine, Andrei”. La rândul său Igor Munteanu, menționând că vârsta este o binecuvântare și e firesc să tragem un bilanț la aniversările noastre, a spus că bilanțul lui Andrei Năstase este succesul pe care l-a marcat mobilizând oamenii să-și apere drepturile. Iar Chiril Moțpan a completat cu două lucruri distincte caracteristice lui Andrei Năstase: liniștea sufletească bazată pe valorile pe care și le-a asumat și puterea de a convinge oamenii.

Colegii de formațiune au scris pe Facebook: „Astăzi un Om de mare caracter își sărbătorește ziua de naștere. Nu a spus ieri nimic despre asta, dar noi nu am uitat. Dragă Andrei, ne-ai adunat în 2015 și acum nu vei mai scăpa de noi, pentru că ne unește ceva mult mai profund decât o prietenie sau o relație de colegialitate. Ne unește destinul țării, ne unește un vis comun! Și în nebunia noastră frumoasă nu-l vom abandona nicicând. Îți dorim ceea ce ne dorim nouă și tuturor oamenilor buni: să reușim să construim o țară în care să vrei să trăiești. La mulți ani, Andrei, la mulți ani, domnule președinte!”

La mulți ani, Andrei Năstase, la mulți ani, domnule Președinte!

Dragii noștri, astăzi un Om de mare caracter își sărbătorește ziua de naștere!Dragă Andrei, ne-ai adunat în 2015 și acum nu vei mai scăpa de noi, pentru că ne unește ceva mult mai profund decât o prietenie sau o relație de colegialitate. Ne unește destinul țării, ne unește un vis comun! Și în nebunia noastră frumoasă nu-l vom abandona nicicând. Îți dorim ceea ce ne dorim nouă și tuturor oamenilor buni: să reușim să construim o țară în care să vrei să trăiești. La mulți ani, Andrei!La mulți ani, domnule Președinte!

Publiée par Platforma DA sur Mercredi 5 août 2020

AUG 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII