FRESH
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...
Încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra: Un bărbat, ...
FOTO „Dragostea plutește în aer” pentru Constantin Țuțu: „E frumos ...
(video) Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat! Jurnalista care a intrat ...

Lilu Ojovan într-o vacanță inedită! Prezentatoarea TV a descoperit raiul acvativ! VIDEO//

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan și familia ei se bucură de o vacanță minunată în Egipt, mai exact în Sharm El Sheikh. În fiecare an, de ziua ei, 19 noiembrie, și a soțului său, 18 noiembrie, cuplul își dorește să evadeze departe de casă, scrie SHOK.md.

Chiar dacă au avut și obstacole. În acest an, Lilu și soțul ei, Călin, au ales o destinație exotică. Experiența este una inedită, motiv pentru care familia nu regretă alegerea făcută.

Sharm El Sheikh este o destinație turistică cunoscută pentru experiențele de scufundări în apa limpede și priveliștile deosebite cu pești plutind printre corali de toate culorile. Lilu a descoperit raiul acvatic și și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii săi.

„Am ajuns să văd cu proprii ochi ce vedeam la tv, la Jacques-Yves Cousteau(în copilărie eram cu ochii lipiți de ecran și admiram peștii multicolori de diferite forme și corali, o floră nemaipomenită) 🐠🐟🐡

În aceste momente îți auzi inima bătând, doar respirația care îți amintește că ești om și că ești un norocos să vezi toate minunile acestei lumi.

Frica da… te însoțește până când ajungi cu ochii sub apă și vezi raiul acvatic, uiți de totul și de toate.

Nu ai voie să atingi și să hrănești peștii. E lumea lor și aici se hrănesc. Mâncarea oferită de oameni îi poate omorâ.

Sunt sigură că voi face și scufundări cu echipamente (diving) dar până atunci primesc o plăcere enormă de la snorkeling. Azi la 6.40 când marea era liniștită, când cei mai colorați pești au venit să găsească gustoșenii prin corali, când lumina soarelui a trecut grațios, lung prin apă”, a scrie ea pe Instagram.

SHOK.md


NOI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...