FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

Liviu Teodorescu și-a pus iubita la treabă. Cum se pregătesc cei doi pentru Revelion

A fost un an fericit pentru Liviu Teodorescu, care și-a luat inima-n dinți și și-a cerut iubita de nevastă. Îndrăgostit, artistul face abstracție de lucrurile negative și vede doar ce este bun și frumos. Bineînțeles, cei doi urmează să petreacă Revelionul împreună, iar pentru acest lucru s-au pregătit cum se cuvine, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Chiar dacă încă nu sunt căsătoriți, cântărețul a pus-o pe Iulia să facă treabă serioasă în casă.

De cum s-a trezit de dimineață, Liviu Teodorescu și-a întrebat fanii ce urmează să facă în această noapte, de Revelion. Așa cum ne-am fi așteptat, cântărețul are planuri mari cu iubita sa, Iulia. Totuși, artistul pare o persoană destul de pretențioasă…cel puțin într-o anumită privință. Dacă tot îi va fi, în curând mireasă, partenera sa a trebuit să mai treacă un test.

„Diseară mergem pe la frati-miu. Avem concerte…glumeam!”, a spus el pe Instagram

Până atunci însă, mai sunt câteva ore bune, iar el și logodnica sa nu pierd nicio clipă. Amândoi s-au pus serios pe făcut curățenie. Rezultatele sunt vizibile. Casa artistului este lună. Fără nicio exagerare, locuința strălucește de curățenie.

„Dacă Revelionul include și partea asta a zilei, am făcut până acum curățenie. Să fie curat, să fie frumos, să nu fie jeg. Și pe sus am făcut, peste tot. Ce să zic? Cam așa arată ziua mea de Revelion. Iubita mea de Revelion asta face. Își justifică inelul de pe degetul inelar, care i-a fost oferit. Practic, este curățenie peste tot.”, a continuat el, arătând imagini din casă.

Artistul și-a dat seama că, în urmă cu un an lăsase casa în dezordine și nu a vrut să repete aceeași greșeală. Așadar, el și iubita sa speră să înceapă 2021 cu dreptul.

În ciuda pandemiei de coronavirus, Liviu Teodorescu susține că pentru el anul care trece a fost unul cât se poate de frumos. Bineînțeles, principalul motiv este faptul că aleasa inimii sale i-a acceptat cererea în căsătorie. Cei doi se cunosc încă din liceu.

„2020 a fost un super profesor de viață. Un prof din ăla antipatic, pe care îl urăști pe moment, dar când privești puțin în urmă, constați că ai învățat mai mult de la el decât de la oricare altul. Las aici câteva momente frumoase din 2020. Privind aici, văd că a fost un an extraordinar. Eu și iubita mea ne-am logodit, ne-am luat mașină, a fătat pisica 5 pui de care am avut grijă ca de ochii din cap, mi-am luat dronă, am mobilat mansarda, am scos o grămadă de muzică, mare parte din ea a ajuns la voi, a intrat pe radio, am fost la TV, mulțumesc Doamne. Aș fi vrut să pun o filmare și de la un concert, dar dacă le făceam chiar pe toate anul ăsta, ce mai făceam în 2021?! Hai să avem un An Nou extraordinar. Să ținem contactul cu Pacea din noi și restul.. se așază de la sine❤️”, a postat cântărețul pe pagina sa de Instagram.

sursa: spynews.ro


DEC 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII