FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Loredana Chivu și-a pus cele mai mari silicoane din România! Cum arată sânii de 2 kg!

Este cea mai “tunată” vedetă din România. Loredana Chivu numai la sâni și-a făcut deja a cincea intervenție, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

În luna iunie, fosta asistentă TV a lui Dan Capatos și-a pus implanturi uriașe, de 2 kilograme. A cerut ceva ce nu se mai fabricase până atunci, așadar a trebuit să aștepte 2 săptămâni până să intre în posesia noilor sâni.

Dornică să aibă cei mai mari sâni din România, Loredana Chivu a ajuns din nou pe masa de operație, în cabinetul medicului estetician. După 5 intervenții făcute de-a lungul timpului, Loredana Chivu se declară, în sfârșit, mulțumită. Conform spuselor ei, a trecut de la un implant de 800 ml, cât avea înainte la un sân, la 1050 de mililitri. “Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, a declarat Loredana Chivu.

Și, dacă tot era în clinică, sexoasa blondină și-a făcut și o liposuctie. “Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposuctie.  Acum am  un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”, a mai spus Loredana. Valentin Burada, managerul clinicii, spune că a fost o adevărată provocare dorința Loredanei, ținând cont că a trebuit sa vorbească cu firma care produce implanturile pentru a face ceva pe comandă, special pentru ea. 

sursa: click.ro


AUG 7, 2020


COMENTARII