[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...
6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele ...

Lili Lozan, despre cum e să fii MAMĂ: Acum mă uit la pozele din arhivă... parcă nu sunt eu!

Prezentatoarea TV, Lili Lozan într-o nouă postare a vorbit despre cum e să fii mamă, scrie SHOK.md

,,Acum serios, mă uit la pozele din arhivă și parcă nu sunt eu. Chitită, gătită, manichiură, pedichiură, machiaj, coafură. Bănuiesc, atunci când ai bonă, reușești mai multe, eu, deocamdată, reușesc să fac duș, să am părul curat, să gătesc, să spăl când doarme bebe, dar în rest 80% din timpul meu e deja al LUI”, a scris ea pe pagina sa de Instagram.

Lili a recunoscut că nu tânjește după ea ca divă: „Voi avea timp berechet să fiu dichisită, dar acum prețuiesc fiecare clipă alături de băiețelul nostru. Apropo, eu sunt ca toate mamele (deși, ziceam că nu voi fi așa), acum vorbesc numai despre copil și performanțele lui, telefonul e plin de pozele lui, cumpărături fac doar pentru el, instagramul meu e mami Style, ehehei, opriți-mă”.

,,Am trecut cu brio de prima lună și acum mă rog să nu aibă colici, să fim sănătoși, poate, poate să mai slăbesc un pic (deși, nu sunt tare axată pe acest aspect) și să ajung să dorm legat 5 ore. Mă uit la unele proaspete mămici și le admir, fetele le reușesc pe toate și sunt ca niște zâne, eu sunt departe, dar promit, recuperez la toamna, dar iarăși, planuri nu fac”, a precizat Lili.

Adriana GRIȚCO


IUL 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...