FRESH
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...
(foto) Învestire desprinsă din The Hunger Games: Ce asemănări au văzut ...

Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată viața mea, că mi-ați fost alături de sufletul meu”

Nicolae Botgros a câstigat lupta cu Covid-19, după câteva săptămâni de terapie intensivă, maestrul a revenit acasă. Vestea minunată a fost făcută publică pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md.

Maestrul a făcut marele anunț, pe pagina sa de Facebook într-um mod artistic. A postat melodia „În drum spre casă”, și mai jos a adăugat următorul mesaj „Putem spune, că titlul aceste-i lucrări scrisă de Gh.Banariuc, mi se potriveste foarte bine, acum , când am ajuns acasa de la spital ..!!

Nicolae Botgros este foarte recunoscător oamenilor care l-au susținut și cu această ocazie a scris un mesaj dedicat tuturor celor care i-au fost alături de sufletul lui „Mulțumesc mult cadrelor medicale si tuturor celor care sau rugat pentru sanatatea mea , dar știm cu toții , că puterea cea mare e la D-zeu .. !!!!”, a menționat maestrul

Maestrul Nicolae Botgros a fost testat pozitiv la Covid, fiind internat în stare gravă la spital. Acesta a fost transferat, pe 27 octomrbie, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția de reanimare.


NOI 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII