[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Maggy Platon, despre CÂT DE IMPORTANT E AJUTORUL când devii mamă: „Maternitatea este epuizantă. Ești, în primul rând, femeie”

Bloggeriţa Maggy Platon susţine că, în perioada maternităţii, e bine să ceri ajutor de la soţ, bunei, prieteni, însă puţine femei fac acest lucru, informează SHOK.md.

Maggy, pe Instagram, a dezvăluit de ce e bine să ceri ajutor când ești mamă.

„Maternitatea este epuizantă. Ești mamă, iar în primul rând femeie.

Creșterea unui copil nu este meseria unei singure persoane. Fie ca ai alături un partener de viață, fie că te bazezi pe sprijinul familiei sau al prietenilor.

Ești o ființă umană. Chiar dacă poate auzi că ești super erou sau multifuncțională, adevărul este ca ești doar un om. Vor fi zile când vei reuși să răzbați dincolo de oboseală, confuzie, durere, tristețe sau furie și să devii super erou, dar și zile în care nu te vei simți capabilă nici să te dai jos din pat. Este normal.

Toate mamele au nevoie de ajutor. Din păcate, nu știu să-l ceară. Își asumă toate sarcinile creșterii copiilor și ale gospodăriei, în timp ce încearcă să mențină un echilibru și cu serviciul și familia.

Pentru că nu ești singură, acceptă nu doar o mână întinsă, ci și faptul că sunt oameni alături de tine, cu inima deschisă, dispuși să te ajute. Oricând ai nevoie și oricând le vei cere”, a scris ea.

Cristina TOMAC


OCT 29, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...