[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...

Maia Sandu, despre CĂSĂTORIE și COPII: „Deja demult nu mă mai întreabă nimeni… Le ziceam că sunt în căutarea omului perfect”

Ex-Premierul Maia Sandu nu este căsătorită și nu are copii și, afirmă că, deja nu o mai întreabă nimeni despre măritiș de mai multă vreme, informează SHOK.md.

Ea, într-un interviu pentru „Galben” – pe Youtube, a recunoscut că în trecut primea des întrebarea – când se mărită.

„Deja demult nu mă mai întreabă nimeni. Nu țin minte de la ce moment, dar nu mă mai întreabă. Bineînțeles că mă deranja, pe fiecare om deranjează asemenea întrebare. Eu le ziceam că încă sunt în căutarea omului perfect, dar nu l-am găsit și…”, a mărturisit politiciana.

Maia Sandu a spus că vine dintr-o familie mare și sunt o familie unită, comunică cu verișorii și cu nepoții și, chiar fiind în politică, a reușit să mențină relațiile. „Din păcate, nu am avut copii și nu am văzut cum e, dar, cred că e greu să reușești și profesional. Și probabil trebuie să tai de undeva, dar sunt dintre acei care reușesc”, a spus ea.

Cât despre adoptarea unui copil, fostul Premier a spus că s-a gândit și chiar a încercat să investigheze procedurile. „Nu am renunțat la acest lucru, dar am înțeles că sunt niște proceduri viciate și este și corupție în tot acest proces. Sper într-o zi să reușesc să mă clarific”, a conchis ea.

SHOK.md


DEC 13, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...