FRESH
Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița ...
Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ...
(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți ...
Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată ...

Majda şi Pepe îşi vând afacerile în pandemie!

După ce şi-a împlinit visul de a avea propria cofetărie mobilă, Majda Aboulumosha este nevoită să renunţe la el. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars vinde cu 17.500 de euro rulota de unde fanii ei cumpărau dulciuri, iar Pepe caută un nou proprietar pentru salonul lui, în valoare de 430.000 de euro, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

La cei aproape 33 de ani, Majda Aboulumosha se poate considera o femeie norocoasă pe ambele planuri. Are o fiică superbă pe nume Jacqueline, un partener de viaţă care o respectă şi îi este alături în toate deciziile, iar profesional, fosta actriţă de telenovele a ajuns prezentatoare tv, şi are o emisiune care se difuzează de luni până vineri, la Antena Stars, „Showbiz Report”.

Bineînţeles, are şi o pasiune pentru gătit şi activează de câţiva ani în domeniul Horeca, iar mica ei afacere cu dulciuri i-a adus bani frumuşei. Acum a trecut pe locul doi, din cauza faptului că jobul din tv îi cam „mănâncă” timpul, motiv pentru care a ajuns să vândă cofetăria mobilă. O rulotă drăguţă, cu chipul Majdei pe ea, figurează acum într-un anunţ pe un site de vânzări/închirieri.

„Nu ştiu dacă mai e un secret pentru oameni faptul că eu iubesc să fac prăjituri şi având această pasiune m-am gândit să iau o camionetă în urmă cu un an şi jumătate şi să fac o cofetărie mobilă. Am căutat-o mult pentru că mi-am dorit să fie din producţie magazin, să ştiu că are toate utilităţile necesare şi e totul în siguranţă. Din păcate, nu am reuşit să mă ocup de ea, pentru că asta înseamnă să mă multiplic, ca să reuşesc să fiu şi la emisiune, şi la laborator, şi  la predări, şi cu familia.

Aşa că am închiriat-o timp de un an, iar acum am oferit-o spre vânzare, sau de ce nu, spre o altă închiriere în dorinţa de a vedea că cineva se poate ocupa şi bucura de ea. O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Am mai multe proiecte. O vând cu 17.500 de euro sau o închiriez. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea”, a declarat Majda Aboulumosha pentru Click! Şi Ionuţ Nicolae Pascu (41 ani) alias Pepe a luat aceeaşi decizie, de a se retrage din afaceri. El a decis să renunţe la salonul de înfrumuseţare, cu sediul pe Calea Victoriei, pe care l-a scos la vânzare cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro. E dotat complet pentru coafor, cosmetică, makeup, barbershop, manichiură-pedichiură. Salonul este localizat chiar în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei Nr. 100, în imediata apropiere a Ateneului Român”, se anunţă în anunţul postat de Pepe pe OLX. Artistul ne-a explicat de ce a făcut acest pas: „Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa”.

sursa: click.ro


AUG 18, 2020


COMENTARII