FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Mama unei fetițe cu sindrom Down despre fiica sa, un copil deosebit!: „La doar 2 anișori mă învață tot mai mult ce înseamnă să trăiești SIMPLU și FERICIT…”

Ludmila Adamciuc, mămica Beatriciei, fetița care are sindrom Down, într-o postare recentă pe pagina sa de Instagram a vorbit despre fetița sa, menționând de ce anume este un copil deosebit, scrie SHOK.md.

„De ce #prietenamea este un copil deosebit?

Nu doar pentru cromozomul în plus pe care-l are, nu. E deosebită prin felul în care vede lumea, e deosebită deoarece trăiește în lumea ei. Lumea ei e Simplă, fără amintiri din trecut și planuri grandiose pentru viitor. E vorba de azi, azi mâncăm ceva bun, azi ne bucurăm de frunze, azi îmbrățișăm și mâine o luăm de la un capăt – tot azi.

La doar 2 anișori mă învață tot mai mult ce înseamnă să trăiești SIMPLU și FERICIT, și cât de puține ai nevoie pentru aceasta. Ea zâmbește des, poate chiar și la lucruri ori evenimente care în mod normal nu are de ce să te amuze), iar zâmbetul ei e molipsitor.

E prietenoasă – și această trăsătură devine tot mai evidentă. Se poate apropia de orice străin, copil sau adult, și-i face ochi dulci. Se cere în brațe doar ca să poată privi omul în ochi și să-l imbrățișeze. Bunătatea ei e molipsitoare.

Are carater și capricii cum fără asta, mai ales când e vorba de mâncare) Mâncarea e Sfântă! Toată ziua ronțăie ceva și prieteni la acest capitol nu are), vorba ceea: ce e în mână nu-i minciună. Nu-i place când cineva plânge, imediat încearca să-l înveselească cumva), fie îi dă o jucărie ori bolmojește ceva în limba ei)

De plâns? Plânge. Rar. Poate când îi este foame ori se lovește. Dansuri și Muzicuța. Lcrurile aici nu-s chiar atât de simple) am depășit de mult – Elefantul cici sau muzicuța de pe canalul Tralalala. O horă bună Moldovenească sau un Rap Rusesc ori mai nou Beyonce nu o ține locului.

La vârsta de 2 anișori vorbește doar cu ochii și sprâncenele, de multe ori prietenii noștri zic că e o actriță.

Acest copil știe să fie fericit! Daca râde, atunci cu gura până la urechi, îi poți vedea toți dinții și maselele. Dacă se întristează, se întoarce cu spatele și pune mâna la ochi, fix ca un matur). Dacă e curioasă, ochii cei migdalați se transformă în două măsline cu sprânceana arcuită în sus”, a scris Ludmila Adamciuc.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
foto: Instagram

SHOK.md


NOI 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII