FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Maria Ciorici ÎN CRIZĂ DE NERVI!: „Am ajuns să fiu numită urât și insultată pe toate grupurile de către aceasta individă”

Vloggerița Maria Ciorici e supărată rău. A ajuns la criză de nervi, afirmând că va merge în instanțe pentru denigrare, după ce a ajuns să fie numită urât și insultată pe rețele sociale, scrie SHOK.md.

„Nu mai pot să tac! Viața mea e o luptă continuă… Primeam foarte multe mesaje în privat de la voi că Felicia Cerbu mă copiază în tot – idei, manieră, felul de exprimare, absolut totul copiază de la mine! Ok! La asta am închis ochii, dar ce face ea acum e ieșit din comun și voi merge în instanțe pentru denigrare… Felicia, fată hăi, ce ai tu cu mine? Invidia te roade? Vrei să cad să rămâi numai tu cu poezia? Care e scopul tău! Voi prezenta toate dovezile cum te-am descoperit că ești tu și îmi faci rău pe la spate! Vreau și lumea să îmi știe dușmanii!

De mult timp mi-i plin privatul cu fel de fel de mesaje despre această persoană care mă copie. Am tot răbdat ceva timp, dar acum ca am ajuns sa fiu numită urât si insultată pe toate grupurile de către aceasta individă, am hotarit că până aici a fost să fie… voi prezenta toate dovezile care vor merge cu mine și la dosar…

Eu am anunțat pe Instagram că știu cine e, repede a șters conturile. Te temi? De ce te temi, Felicia? Rușine să îți fie! Vrei să cad la pământ să fii numai tu cu ideile furate?! Rușineeeee! Dacă sunt om bun, haideți să furați toți de la mine și să vă bateți joc în așa hal!”, a mărturisit ea.

SHOK.md


SEP 22, 2020


COMENTARII