FRESH
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...

Marina Cârnaț a adresat un mesaj tinerilor care se uită cu nedumerire la familiile numeroase: „Pentru ce atâția copii?”

Marina Cârnaț crește împreună cu soțul ei Teodor, șapte copii minunați și este un exemplu demn de urmat pentru viitorii părinți. Aceasta a făcut o postare în care a răspuns la nedumerirea pe care o au cei din jur: „Pentru ce atâția copii?”, scrie SHOK.md.

Marina a publicat pe Instagram o fotografie cu cei șapte copii ai familiei: Tamia, Tadeo, Teia, Teo, Manuela, Mateo, Malvina. La imagine, ea a adăugat un mesaj adresat tinerilor care se uită cu nedumerire la familiile numeroase.

„Ok… hai să vă răspund. Adu-ți aminte câți copii a născut bunica ta, dar străbunica? Ah, erau alte vremuri? În ce sens? Oare bunicii noștri lucrau mai puțin pentru a ridica o familie? Dimpotrivă, uitați-vă cât ne-am dezvoltat: multă tehnică de ajutor, multe alternative la îngrijiri, informație abundentă… toate, care fac posibilă mai ușoară creșterea și educarea mai multor copii.

“Dar oare e posibil să educi normal mai mulți copii?! Cu unul și nu te descurci… nu îți ajunge timp, dar aici cu atâția!”

În familie numeroasă, “al meu” este “al nostru”. Copilașul învață mai rapid să fie responsabil, comportamentului adecvat în colectivitate, copiii se ajută și învață reciproc.

“Vai de capul acelei mame… vai de capul acelui tată…”

Întreabă orice mamă și tată de mai mulți copii, pentru câte milioane de euro ar fi gata să vândă un copil al său? Nu există în lume așa bani! Copiii sunt adevarata bogăție a oricărui părinte. Așa a fost și așa va fi mereu!”, a scris aceasta pe pagina ei de instagram.


IAN 14, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...