FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

Marina Cârnaț, despre gelozie: „Am început să prind încredere tot mai multă nu în soț, ci în mine!”

Marina Cârnaț, mamă a 7 copii a dezvăluit că este o fire foarte geloasă bloggerița și-a averizat soțul preventiv despre această latură a ei. Dacă Teodor, la început era înțelegător și o făcea să aibă încredere în el, cu timpul s-a obosit, dar bloggerița a găsit o soluție, scrie SHOK.md.

„Orice familie normală ar trebui să fie construită pe încredere reciprocă, exprimată prin fidelitate. Ambii trebuie să fie pe aceeași lungime de undă și să aibă aceleași valori în acest sens.

Astăzi, consider că nimic nu poate împiedica pe o persoană să trădeze, cu excepția credinței în Dumnezeu și a faptului că recunoaște infidelitatea ca una dintre cele mai grave păcate.

Pentru a începe a construi încrederea între soți, trebuie să se comunice, să se spună reciproc, din ce în ce mai sincer – ce au făcut astăzi, ce au simțit, ce i-a îngrijorat, ce i-a bucurat, ce i-a tensionat? Necunoașterea generează, de obicei, suspiciuni, iar cunoașterea creează încredere și înțelegere!

Eu sunt o fire geloasă, iar la începutul căsătoriei am fost extrem de geloasă. Dacă de la început soțul era foarte înțelegător și mă ajuta să prind tot mai mare încredere în el, mai târziu, el pur si simplu a obosit și apăreau multe disensiuni între noi.

Știți cum am depășit eu acest sentiment? Am început să prind încredere tot mai multă nu în soț, ci în mine! Iată aici a fost punctul de pornire unde am început să mă descopăr, să investesc în mine, să știu că deși e jumătatea mea eu am valoare și de una singură.

Acum, dragostea noastră nu are frică, suspiciuni, mânie, amenințare etc., fiindcă ambii ne îngrijim de creşterea ei, fiecare, totuși, rămânând a fi el însuşi!

Dacă ești cuprinsă sau cuprins de gelozie: cunoaște-te pe tine însuți!”,a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.


IAN 19, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...