FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

MĂRTURISIRI de acasă! Jurnalistă: „Eu, „cea mai puternică femeie din lume”, sunt plină de frici. Am senzația că pierd timpul și nu fac nimic...”

Jurnalista Rodica Ciorănică, femeie de afaceri, mărturisește că este confuză, că face mult, dar parcă nu face nimic, informează SHOK.md.

„Ador și urăsc perioada asta atât de… pandemică, să-i zic așa…

O ador pentru că am privit seriale pentru care nu știu dacă aș fi găsit timp vreodată, pentru că gătesc, pentru că citesc, pentru că degust vinuri, fac planuri, fac curat, aranjez hainele dupa culori și arunc lucruri inutile.

O urăsc pentru că în fiecare zi ni se pare ca am fost excluși. Că nu vom putea relua ritmul. Că o să pierdem trenurile, chiar dacă știm că oricum niciunul nu merge acum.

Eu, ”cea mai puternica femeie din lume”, sunt plină de frici. Plină de lene… peste o zi. Deși toată ziua fac mâncare, spăl vase, mai sterg o dată praful, fac 250 de abdomene (când nu mi-i lene sau nu am febră musculară), fac câte un interviu prin e-mail, beau cafea cu fața la soare și ascult cum cântă păsărelele, am senzația că pierd timpul și nu fac nimic… Ce confuz e totul…”, a mărturisit ea, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


APR 26, 2020


COMENTARII