FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Medicul Mihai Stratulat revine în politică: Aderă la o formațiune proaspăt creată

Pediatrul Mihai Stratulat revine în politică. El a precizat, într-o postare pe Facebook, că se alătură echipei fostului primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, care a anunțat săptămâna aceasta că își face partid, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Am decis sa formăm o mișcare politică, ce cu adevarat să reprezinte oamenii în eventualul scrutin electoral, oricând se va întâmpla acest lucru. Eu mă implic ca să reprezint medicina, să fac schimbarile în medicină și mai cu seama în pediatrie, deci, într-un cuvânt să vă reprezint pe voi și pe copiii voștri”, a scris Mihai Stratulat pe un grup pe Facebook dedicat mămicilor.

În 2019, Mihai Stratulat a candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului Democrat. După ce a fost înfrânt în circumscripția nr. 26 din Chișinău, Stratulat a venit cu un mesaj către mamele, care l-au criticat pentru implicarea sa în politică, prin care le-a cerut acestora să părăsească grupul pe care îl administrează pe Facebook, dacă nu-i acceptă viziunile.


IAN 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII