FRESH
Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea. Cum a reacţionat ...
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...

Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum planifică Ducesa de Sussex să-și sărbătorească aniversarea!

Astăzi este ziua de naștere a soției Prințului Harry, Ducesa împliniște 39 de ani, iar cu această ocazie pagina oficială a Familiei Regale a felicitat-o. Meghan planifică să-și sărbătorească aniversarea cu cea mai apropiată persoană, scrie SHOK.md.

Chiar dacă Prințul Harry și soția lui au renunțat la titlurile regale și la funcțiile lor, cei de la Buckingam Palace au ținut să o felicite. Să-i ureze un ,,La mulți ani”.

„Dorindu-i Ducesei de Sussex un „La mulți ani”! Regina și Ducesa sunt fotografiate în timpul unei vizite comune la Chester în 2018”, au notat cei din Familia Regală.

Potrivit Vivi.ro Meghan ar plănui să meargă într-o escapadă alături de prințul Harry și prieteni, printre care s-ar număra și celebra Oprah Winfrey.

Meghan și Harry ar fi trecut printr-o perioadă destul de stresantă, mai ales pe fondul apariției biografiei sale, astfel că cei doi ar avea nevoie de o „gură de aer proaspăt”.

Este vorba despre o simplă excursie, nu despre o călătorie mai lungă, departe și în niciun caz în Marea Britanie.


AUG 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII