FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Meghan şi Harry au încălcat protocolul regal şi au intrat în război cu Casa Albă. “Îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie”, a ripostat Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite a declarat că “nu e fan Meghan Markle”, după ce aceasta a făcut nişte remarci de natură politică care au înfuriat chiar şi oficialii de la Palatul Buckingham, care au ripostat, la rândul lor, public, în presa locală, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au apărut în primetime la un post TV american pentru a-şi ţine discursul cu prilejul includerii lor în topul anual realizat de revista TIME –  100 cei mai influenţi oameni din lume. Aceştia au folosit această ocazie pentru a pune accentul pe importanţa exercitării dreptului la vot pe 3 noiembrie şi pentru a sugera urmăritorilor să voteze cu contracandidatul lui Trump, democratul Joe Biden. “Ne apropiem de alegerile din noiembrie şi e vital să respingem discurcursul plin de ură, dezinformarea şi negativismul exprimat online”, declară Harry, în timp ce Meghan adaugă faptul că acestea ar fi cele mai importante alegeri de până acum : “O dată la patru ani ni se spune că acestea sunt cele mai importante alegeri, dar de data aceasta chiar sunt. Când votăm, valorile noastre devin acţiuni şi vocea noastră se face auzită. Vocea ta îţi aminteşte că tu contezi, pentru că aşa şi este şi meriţi să te faci auzit”.

Donald Trump a reacţionat şi în trecut la decizia Ducilor de Sussex de a se muta în California, declarând că nu va plăti pentru taxtele lor. Acum, acesta reiterează ideea că nu sunt bineveniţi în America, spunând că “Nu sunt un fan al ei şi aş adăuga, deşi probabil a mai auzit asta, că îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie !”

Ecourile din partea familiei regale nu s-au lăsat aşteptate, declarând într-o scrisoare oficială pentru The Times : “Comentariile legate de alegerile din SUA au fost personale. Ducele nu mai lucrează pentru familia regală şi orice comentarii face îi sunt atribuite direct”. Deşi mulţi spun că acesta a fost sfătuit să nu se amestece în politici externe şi să nu se îndepărteze de la valorile cu care a fost crescut, chiar dacă a renunţat să mai activeze în slujba coroanei. Piers Morgan, un critic vocal al cuplului Meghan & Harry, a fost oripilat de implicarea lor în politica americană şi susţine că Regina Angliei ar trebui să le ia toate titlurile până nu fac şi mai mult rău familiei regale.

Deşi Meghan nu a declarat direct cu cine va vota şi pe cine susţine, a avut un speech în legătură cu acest drept în luna august, la un summit american : “Când vorbim despre încurajarea oamenilor de a merge la vot, trebuie să ne gândim la dreptul acesta care a fost dat bărbaţilor şi femeilor deopotrivă şi cât de greu a fost să-l câştigăm. Spre exemplu, soţul meu nu a putut vota niciodată. ” Harry a susţinut-o, declarând din curtea locuinţei lor din Santa Barbara : “La aceste alegeri nu voi putea vota în Statele Unite şi, după cum mulţi dintre voi ştiu, eu nu am putut vota niciodată în Marea Britanie”.

sursa: okmagazine.ro


SEP 24, 2020


COMENTARII