FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia

Prima Doamnă a SUA a fost „sculptată” în bronz de un artist plastic din SUA și plasată pe un câmp de la marginea orașului natal al Melaniei Trump, Sevnica, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Melania Trump are o nouă statuie, de data aceasta mai durabilă decât prima, care a fost incendiată de localnicii din Sevnica, Slovenia. Prima Doamnă a SUA nu este prea iubită prin părțile natale, însă e apreciată de un artist din SUA, care i-a dedicat cea mai recentă operă a sa. 

Brad Downey a angajat un artist local să-i facă Melaniei o statuie abstractă din bronz, care o înfățișează pe Prima Doamnă salutând mulțimile. Însă, lucrarea nu și-a găsit locul pe o stradă sau într-o piață din Sevnica, orașul natal al soției lui Donald Trump, ci pe un câmp de la marginea așezării.

Prima statuie, realizată din lemn de sculptorul sloven Ales „Maxi” Zupevc, a fost vandalizată și incendiată de oameni de prin părțile locului. Creatorul lucrării a depus o plângere la poliție, în speranța că-i va găsi pe făptuitori, pe care voia să-i intervieveze pentru realizarea unui documentar.

Inițiatorii acestui proiect spun că simbolul operei lor va dăinui chiar și dacă noua statuie va fi vandalizată. Ei au dedicat această a doua statuie „memoriei eterne aduse unui monument al Melaniei care s-a aflat cândva pe acest amplasament”.

sursa: perfecte.ro


SEP 18, 2020


COMENTARII