FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Michael B. Jordan, cel mai sexy bărbat din lume în 2020: „Femeile din familia mea sunt mândre de asta”

Actorul american, desemnat de revista People cel mai sexy barbat din lume în acest an, a dezvăluit cum se simte după ce a primit acest titlu și ce planuri de viitor are, scrie SHOK.md, cu referire la andreearaicu.ro.

În 2013, actorul Michael B. Jordan, atunci în vârsta de 26 de ani, era inclus de cunoscuta revistă în rândul vedetelor care merită urmărite după prestația lui apreciată din „Fruitvale Station”. Acum, la șapte ani de atunci, el a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață din 2020.

„Mama și tata au sacrificat atât de multe”

„E un sentiment fain. Lumea a fâcut mereu gluma aia cu „Mike, asta-i probabil singurul lucru pe care n-o să-l poți obține”. Dar este un club bun din care să faci parte”, a marturisit el într-un interviu publicat de People.

Jordan, în vârstă de 33 de ani, are la activ mai multe roluri remarcabile în producții precum „Fahrenheit 451”, „Black Panther” și „Creed” și se află în plină ascensiune la Hollywood. Compania lui de producție cinematografică, Outlier Society Productions, s-a numărat printre primele care au aplicat principiul incluziunii, folosind distribuții și echipe de producție în care diversitatea este incurajată. În plus, actorul a susținut mișcarea socială Black Lives Matter și s-a implicat în alegerile prezidențiale din SUA.

„Cred că există un timp și un loc potrivit pentru orice. Mi-am ales momentele care să aibă cel mai mare impact. Cu toții putem acționa, mari sau mici, pentru a crea schimbarea pe care dorim să o vedem”, a spus Michael.

Crescut în Newark, New Jersey, de părinții săi, Donna și Michael A, actorul mai are un frate, Khalid, și o soră, Jamila.

Starul a spus că familia sa a fost un sprijin important pentru el de-a lungul anilor: „Mama și tata au sacrificat atât de multe ca să ne ofere totul surorii mele, fratelui meu și mie. Le sunt recunoscator. Sincer, toți au avut un mare impact asupra mea și asupra a ceea ce sunt și asupra felului în care abordez fiecare zi. Fără asta, multe lucruri despre mine n-ar mai fi la fel. Totul vine din baza aceasta. Le sunt foarte recunoscator pentru asta”, a declarat Jordan.

„Nu poți să faci pe toată lumea fericită”

Actorul nu are o relație în acest moment. Când nu lucrează, îi place să conducă mașini, să gătească și să joace jocuri video. El spune că secretul succesului său este ințelegerea faptului că „nu poți să faci pe toată lumea fericită”: „Poți să ai cele mai bune intenții din lume și tot o să stârnești controverse sau un anumit tip de negativism în calea ta. Uneori trebuie să ai încredere în Univers, știi? Trebuie doar să crezi în tine și să faci ce crezi că este corect.”

Întrebat cine va fi cel mai fericit pentru titlul primit, Jordan a subliniat că femeile din familia sa sunt „categoric mândre de asta”.

Cât despre planurile pentru viitor, actorul care va interpreta un fost soldat Navy SEAL convertit în agent CIA în filmul „Without Remorse” al lui Tom Clancy a spus că în următorii zece ani își dorește „să regizeze puțin mai mult, să joace mai puțin și să producă mai mult”.

„Vreau doar să mă dezvolt, oricum voi evolua. Sper să am o familie până atunci. Voi trimite dorința asta în Univers. Aș vrea să am impact în toată lumea și nu doar prin rolurile pe care le joc”, își propune el pentru următorii ani.

sursa: andreearaicu.ro


NOI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII