FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones au împlinit 20 de ani de căsătorie! Secretul mariajului lor

Între Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a fost dragoste la prima vedere! Actorul a știut că și-o dorește, încă de când a văzut-o pe micul ecran, în filmul „Masca lui Zorro”, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Atunci când s-au întâlnit, scânteia a fost reciprocă. Iată că două decenii mai târziu, deși au existat probleme în căsnicia lor, cei doi sunt, în continuare, fericiți împreună.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas au sărbătorit, în decursul acestei săptămâni, aniversarea a două decenii de căsătorie. Cu toate că, de-a lungul timpului, au apărut certuri și inclusiv o separare a cuplului, se pare că dorința de a trăi fericiți împreună a fost una foarte puternică.

Așa se face că acum, după 20 de ani, îi vedem la fel de îndrăgostiți.

Unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood a luat naștere în anul 1998. Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998. Douglas a privit-o, mai întâi, pe Zeta-Jones pe micul ecran, în rolul ei ca Elena Montero din „Masca lui Zorro”.

Era vrăjit. O lună mai târziu, s-a trezit la Deauville American Film Festival din Franța. Și cine altcineva ar trebui să fie acolo, decât cei din distribuția filmului. Cel care le-a făcut cunoștință a fost un prieten comun, Danny DeVito.

Michael Douglas a dezvăluit că primul lucru pe care i l-a spus Catherinei Zeta-Jones a fost: „Voi fi tatăl copiilor tăi”.

Iată că abordarea actorului a funcționat. Cei doi au început să se întâlnească în martie 1999 și până în noiembrie 2000, erau căsătoriți.

Ba mai mult, Dylan Michael s-a născut în 2000 și Carys Zeta în 2003.

Cu ocazia aniversării, actrița a postat un montaj cu mai multe fotografii personale, în care apar ea și soțului ei, de-a lungul anilor.

„Acum 20 de ani, Michael și cu mine eram căsătoriți !!

„Ce noapte magică uimitoare a fost! Și 7304,85 zile și nopți, te iubesc acum, așa cum am făcut-o atunci. Vă mulțumim pentru dragoste și râsete. „, a scris ea pe Instagram.

Douglas a declarat presei că a fost diagnosticat cu cancer de gât în ​​2010 (ulterior a spus că e vorba despre cancer la limbă), iar în 2013 a făcut valuri în presa internațională când a dezvăluit că boala ar fi putut fi cauzată de sex oral.

Cuplul s-a despărțit timp de câteva luni.

„Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, declara Michael, la vremea respectivă.

Ulterior, în 2014 cei doi au s-au împăcat, iar de atunci lucrurile par să meargă foarte bine.

sursa: spynews.ro


NOI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII