FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu amantul. Cum a reacționat fostul soț când a văzut-o!

Mihaela Rădulescu este una din vedetele care are un trecut mai mult decât tumultuos. Cea care se iubește acum cu Felix Baumgartner a traversat mai multe mariaje, dar și relații eșuate de-a lungul anilor, scrie SHOK.md, cu referire la playtech.ro.

Mihaela Rădulescu este, fără doar și poate una din cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România. Vedeta de televiziune este originară din Piatra Neamț s-a căsătorit prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie și l-a păstrat până astăzi, renunțând la numele ei de fată, Țiganu. În 1997 s-a căsătorit cu celebrul Ștefan Bănică Junior.

Ultima căsnicie a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, unul dintre foștii proprietari ai postului de televiziune Realitatea TV. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Prezentatoarea show-ului „Ferma” de la Pro TV a început ulterior o frumoasă poveste de dragoste, dar totuși îndelung criticată cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. După ce relația dintre cei doi a început să șubrezească, vedeta s-a îndrăgostit lulea de sportivul austriac Felix Baumgartner, cu care are și în prezent o relație fericită.

Dar primul mariaj nu a fost atât de „curat” pe cât crede toată lumea. Detalii rușinoase au iesit la iveală din căsătoria cu Bogdan Rădulescu, despre care se spune că a fost înșelat.

Bărbatul mărturisea într-un interviu că diva de la Monaco l-a înșelat și că ar fi prins-o cu un dansator în pat.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a povestit Bogdan Rădulescu.

Totuși soțul Mihaelei Rădulescu de la vremea respectivă a reușit să traverseze infidelitatea soției.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, mai spus acesta.

Relația lor s-a consumat, însă în câțiva ani. Despre Bogdan Rădulescu se știe că în 2014 a fost condamnat la doi ani și șapte luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost reţinut pentru vânzare de bijuterii şi ceasuri contrafăcute.

sursa: playtech.ro


SEP 25, 2020


COMENTARII