FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

Miley Cyrus a dezvăluit de ce preferă femeile: „Toata lumea își dă seama că sânii sunt mai frumoși și mai maiestuoși decât testiculele”

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus este bisexuală de la vârsta de 14 ani. Vedeta în vârstă de 28 ani a dezvăluit că este mai mult atrasă de femei și a menționat și motivul, scrie SHOK.md.

Miley Cyrus e una dintre cele mai apreciate artiste de peste Ocean, dar în același timp și una dintre cele mai controversate, în special din cauza orientării sale sexuale. Vedeta a înțeles de mică că are atracție pentru ambele sexe, iar de-a lungul timpului a fost cuplată atat cu bărbați cât și cu femei, relatează sport.

Ultimele declarații date de Miley în legătură cu acest subiect delicat sunt însă cu adevărat incendiare. „Toata lumea își dă seama că sânii sunt mai frumoși și mai maiestuoși decât testiculele. De asta relația cu o femeie are mai mult sens pentru mine”, a declarat cântăreața în presa de peste Ocean. Continuând pe aceeași linie, s-a referit în mod direct și la organul genital masculin: „Sunt doar niște sculpturi, niște piese de arta. Nici nu mă interesează foarte mult, e ceea ce simt cu adevărat. Și mă simt foarte bine așa”.


IAN 23, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...