FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

Miley Cyrus dezvăluie de ce preferă femeile în pat

A fost întrebată, așa că a răspuns. Miley Cyrus a dezvăluit de ce îi plac mai mult femeile decât bărbații. Artista a fost căsătorită mai puțin de un an cu actorul Liam Hemsworth, așa că el e primul care a aflat asta, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Miley Cyrus preferă relațiile intime cu femei, de la care nu s-a abținut nici în perioada în care era, oficial, căsătorită cu Liam Hemsworth. 

„Femeile sunt mai atrăgătoare. Știm asta. Cred că toată lumea este de acord că, încă din timpuri străvechi, penisurile deveneau niște sculpturi minunate. Însă, eu nu sunt interesată. Îmi place să le privesc ca pe piese de artă. Sculptural, îmi place forma, cred că arată bine pe o masă”, a dezvăluit artista în podcastul Call Her Daddy.

Miley Cyrus a început o relație cu o femeie la scurt timp după ce s-a despărțit de Liam Hemsworth. La vremea respectivă (vara anului 2019), amândouă încercau să se refacă emoțional după relații eșuate cu bărbați. Divorțul lor s-a finalizat abia în ianuarie 2020.

Deși a înlocuit-o pe Kaitlynn Carter cu artistul australian Cody Simpson, Miley Cyrus nu a rezistat într-o relație de durată cu el. Vedeta a mărturisit că preferă și legăturile amoroase cu femei, chiar dacă au mai mult succes decât ea. Însă, până acum, toate iubitele ei au fost mai puțin cunoscute decât ea.

Miley Cyrus a recunoscut că a avut, chiar și în relația cu bărbații, tendința de a prelua controlul.


IAN 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...