FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Miley Cyrus, în doliu! Ce ființă dragă a pierdut celebra cântăreață: „A fost mai mult decât o membră a familiei”

Miley Cyrus este sfâșiată de durere, după ce o ființă dragă ei a murit. Celebra cântăreață a declarat că Mary Jane a fost cea mai bună prietena ei și că nu o va uita niciodată, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Cântăreața este una dintre cele mai iubite din lume, dar nu este ferită de probleme. Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate, pe plan personal nu o duce prea bine după ce o membră a familiei și cea mai bună prietena a sa, Mary Jane, a murit.

Miley Cyrus este cunoscută atât pentru vocea ei, cât şi pentru apariţiile sale extravagante, însă de această dată, artista, vine cu o veste cel puțin șocantă pentru fanii ei! Câinele său care „a fost mai mult decât o prietenă sau o membră a familiei” a decedat în urmă cu puțin timp.

Cântăreașa pop a ținut să împărtășească vestea cea tristă pe rețelele de socializare print-un omagiu adus cățelușei, cea pe care o numește „cea mai bună prietenă”, creat dintr-un videoclip emoționant din mai multe fotografii cu cele două.

Miley Cyrus i-a adus un omagiu animalului său de companie la care ținea ca pe ochii din cap, cu un montaj video de fotografii, alături de o melodie pe care a scris-o pentru câinele ei, intitulată „Mary Jane 5EVR”.

„Acest cântec se învârte în jurul pierderii și al durerii. Lucru pe care îl experimentez în prezent după decesul lui Mary Jane „, a scris, Miley, în descrierea pentru videoclipul postat pe Instagram.

Cyrus a împărtășit pe Instagram Story că pitt bull-ul său a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu peste un an și de atunci a avut „mai multe tipuri de cancer și tumori”: „Mi s-a spus că va fi o perioadă nesigură de timp până nu va dispărea”. Însă, timpul a trecut, iar cățelusa a pierdut lupta cu boala și a decedat.

Ea a fost sfăuită de medici să petreacă fiecare secundă de acum încolo și să savureze spiritul ei special. Miley își petrecea marea majoritate din timpul liber cu toate animalele de companie, ceea ce nu a fost ceva nou sau greu pentru cântăreață să continue acest lucru.

Miley Cyrus a mai spus că în viață este ușor să iei lucrurile ca atare, dar când a venit vorba despre „îngerul” ei Mary Jane „nu am uitat niciodată cadoul care mi-a fost făcut”.


IAN 11, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII