FRESH
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...

Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat fotografiate

După ce s-au bucurat de lansarea unor piese cu vibe de vară, Mira şi Ruby şi-au luat o binemeritată vacanţă. Tinerele interprete au ales ca destinaţie insula Thassos din Grecia, scrie SHOK.md, cu referire la clickpentrufemei.ro.

Mira (25 de ani) şi Ruby (31 de ani) sunt printre cele mai în vogă artiste din România. Pe reţelele sociale au mii de admiratori, care aşteaptă cu nerăbdare noutăţi din viaţa lor. Recent, ele au postat poze din vacanţă, în costume de baie, spre încântarea fanilor.

View this post on Instagram

Pe la mare… pe la ☀️

A post shared by MIRA #divina (@mira) on

Vedetele s-au distrat de minune în compania prietenilor: au închiriat hidrobiciclete pentru o plimbare pe mare, s-au delectat cu mâncăruri specifice greceşti, s-au bronzat şi au făcut poze incendiare la plajă (vezi mai multe în galeria foto). 

La mijlocul lunii trecute, Ruby a lansat alături de SHIFT „Limonada”, un single fresh, potrivit zilelor în care „soarele topeşte strada”.

Mira, la rândul ei, a lansat acum o săptămână, împreună cu Lino Golden, piesa ,,Maracas”, cu influenţe trap şi latino. Însă cea mai nouă piesă a ei este o reinterpretare a hitului ,,Dragostea din tei” al fostei trupe O-Zone.

sursa: clickpentrufemei.ro


AUG 4, 2020


COMENTARII