FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Miss România 2018, Valeria Vornicescu despre GURA LUMII!: „Am ajuns să ne comportăm conform așteptărilor altora”

Valeria Vornicescu este una dintre cele mai cunoscute modele de la noi din țară, a fost Miss România 2018. Într-o postare recentă a vorbit despre gura lumii, scrie SHOK.md.

,,Te vede lumea!”, „Ce va spune lumea?”, „Te va vorbi lumea!”.

Frazele astea cu siguranță le-am auzit cu toţii măcar o dată în viață.

Și am ajuns să punem părerea lumii mai presus decât propria părere, ba chiar fericire. Am ajuns să ne comportăm conform așteptărilor lumii. Lumea aceea care în public condamnă un anumit tip de comportament, iar în intimitate îl adoptă.

Știi câţi oameni nu au curaj să-și asume propria personalitate de frica lumii?

Știi câţi oameni nu-și îndeplinesc visurile de frica lumii?

Știi câţi oameni nu sunt cu cei pe care-i iubesc de frica lumii?

Știi câţi oameni sunt nefericiţi din cauza lumii?

Pentru că lumea poate umili, poate judeca, poate condamna, poate respinge. Iar oamenii au nevoie să se știe acceptaţi, iubiţi. Au nevoie să știe că aparțin cuiva. De aceea deseori poartă măști și se comportă așa cum se așteaptă ceilalți să se comporte, nu cum simt.

Lumea își schimbă părerea de la o zi la alta. Spune-mi tu, merită ea nefericirea sau lacrimile tale?! Nu, categoric nu.

Așadar, cel care citești acum, nu mai asculta și nu mai ţine cont de părerea sau gura lumii, asumă-ţi cine ești, ce simţi, ce gândești! Fii tu însuți și fii fericit.

Recunosc, că și eu am trecut prin faza când gândeam “Da ce-o să zică lumea?!”, dar acum ceva timp în urma când am trecut printr-o perioadă colosal de grea, plângeam zilnic, și nu aveam puteri sa trec peste, să mă ridic, uite ca “LUMEA” nu a fost lângă mine. Tine minte, nimic nu valorează mai mult decât TU însuți, decât ZIUA DE AZI, decât FAMILIA TA, restul oamenilor vin în viața noastră fie să ne învețe ceva, sau să ne ofere motive să trăim și să prețuim viața!!”, a scris ea.

View this post on Instagram

❗️❗️❗️ ,,Te vede lumea!”, „Ce va spune lumea?”, „Te va vorbi lumea!”. . Frazele astea cu siguranță le-am auzit cu toţii măcar o dată în viață. Și am ajuns să punem părerea lumii mai presus decât propria părere, ba chiar fericire. Am ajuns să ne comportăm conform așteptărilor lumii. Lumea aceea care în public condamnă un anumit tip de comportament, iar în intimitate îl adoptă. Știi câţi oameni nu au curaj să-și asume propria personalitate de frica lumii? Știi câţi oameni nu-și îndeplinesc visurile de frica lumii? Știi câţi oameni nu sunt cu cei pe care-i iubesc de frica lumii? Știi câţi oameni sunt nefericiţi din cauza lumii? . 😭Pentru că lumea poate umili, poate judeca, poate condamna, poate respinge. Iar oamenii au nevoie să se știe acceptaţi, iubiţi. Au nevoie să știe că aparțin cuiva. De aceea deseori poartă măști și se comportă așa cum se așteaptă ceilalți să se comporte, nu cum simt. Lumea își schimbă părerea de la o zi la alta. Spune-mi tu, merită ea nefericirea sau lacrimile tale?! Nu, categoric nu. ❗️Așadar, cel care citești acum, nu mai asculta și nu mai ţine cont de părerea sau gura lumii, asumă-ţi cine ești, ce simţi, ce gândești! Fii tu însuți și fii fericit. . Recunosc, că și eu am trecut prin faza când gândeam “Da ce-o să zică lumea?!”, dar acum ceva timp în urma când am trecut printr-o perioadă colosal de grea, plângeam zilnic, și nu aveam puteri sa trec peste, să mă ridic, uite ca “LUMEA” nu a fost lângă mine… ❗️Tine minte, nimic nu valorează mai mult decât TU însuți, decât ZIUA DE AZI, decât FAMILIA TA, restul oamenilor vin in viața noastră fie să ne învețe ceva, sau să ne ofere motive să trăim și să prețuim viața!! 💙💙

A post shared by Valeria Vornicescu (@valeria_vornicescu) on

SHOK.md


AUG 13, 2020


COMENTARII