FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia

Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia

Tehnicianul moldovean al echipei Noah, Igor Picușciac, în vârstă de 37 de ani, a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului 2019/2020 în Armenia, anunță UNIMEDIA, cu referire la Federația Moldovenească de Fotbal.

Într-un sondaj realizat de Federația de Fotbal din Armenia, Igor Picușciac a câștigat detașat, cu 119 puncte acumulate, obținând 35 de puncte mai mult decât fostul selecționer al Armeniei, Armen Gulbudaghianț, clasat al doilea.

Potrivit moldfootbal.com, Igor Picușciac a câștigat, anul acesta, Cupa Armeniei cu formația Noah și s-a clasat pe locul 2 în campionat. El a realizat aceste performanțe având în staful tehnic alți 3 moldoveni: Vadim Boreț, Oleg Bejenari și Alexandru Melenciuc. La formația antrenată de Picușciac joacă moldoveanul Dan Spătaru.

Anterior, Igor Picușciac a evoluat pentru clubul Sheriff Tiraspol. Între 2009 și iunie 2015 a jucat la FC Krasnodar și Amkar Perm.

Picușceac a marcat primul său gol la națională în înfrângerea cu 2-1, în fața Israelului, din Calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2010. Acesta este și cel mai rapid gol marcat vreodată de naționala Moldovei, fiind înscris în secunda 43 a meciului.


AUG 5, 2020


COMENTARII