FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

MULTE ACTIVITĂȚI cu copiii! Ilie Maxian: „Ne simțim fain. Ni s-a dat pe gust și filmarea și montarea diferitor filmulețe pentru urmăritori”

Interpretul Ilie Maxian, împreuna cu familia sa, în autoizolare, au o mulțime de activități, încât nu au timp de plictiseală. Astfel, a dezvăluit cu ce se ocupă – pentru SHOK.md.

„Facem bine, ne simțim fain. Una dintre ocupațiile noastre este ajutarea în efectuarea temelor pentru acasă copiilor și anume itemi pe care-i primim online de la educator și, fiindcă toți trei frecventează, e o mare parte din timp, deoarece suntem cinci persoane sub același acoperiș, nu avem momente de plictiseală și ne străduim în permanență să surprindem copiii cu diferite activități interesante.

O altă activitate care mi s-a dat pe gust este filmarea și montarea diferitor filmulețe video, pentru a amuza urmăritorii noștri dragi, pe care îi avem pe rețele de socializare cum este Instagram, Facebook, Tik Tok.

Anul acesta am avut timp să vopsim ouăle de Paști să coacem cozonaci. Ceea ce nu am făcut niciodată cu copiii noștri, din motiv că eram ocupați mereu cu serviciu pe care îl are fiecare dintre noi.

Pasiuni noi nu am descoperit în perioada dată, însă undeva în interior mă mustra conștiința că petrecem puțin timp cu copiii mei, astfel la moment mă simt mai împlinit, deoarece, după părerea mea, am recuperat și am redat ceea ce cândva nu aveam posibilitatea și mă bucură mult faptul dat. Nu pot să spun că am renunțat dar ne-am străduit să evităm la maxim întâlnirile cu persoanele dragi sufletului fiindcă ne pasă de sănătatea noastră și a celor ce ne înconjoară”, a spus Ilie.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tatiana Maxian (@maxian_tatiana)

Cristina TOMAC


APR 27, 2020


COMENTARII