FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Natalia Gordienco va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song Contest – 2021”

Interpreta Natalia Gordienco va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2021. Anunțul a fost făcut de Comitetul de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională). Decizia a fost luată mai ales că Natalia Gordienco, selectată la ediţia din 2020, nu a avut posibilitatea să participe din cauza pandemiei de Covid-19, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Având în vedere faptul că artistul selectat la ediţia din 2020 nu a avut posibilitatea să participe din cauza forţei majore, Comitetul de organizare a decis ca Nataliei Gordienko să i se ofere şansa de a reprezenta Republica Moldova la ediţia din 2021. Conform rigorilor anunţate de Uniunea Europeană pentru Radio Televiziune (UERT-EBU), interpreta va prezenta o nouă piesă şi conceptul scenic în termen de până la 8 martie 2021.

Din cauza situaţiei pandemice generate de coronavirus, UERT şi organizatorul local din Regatul Ţărilor de Jos, căruia i s-a oferit dreptul de organiza ediţia 2021 în virtutea circumstanţelor din 2020, au instituit un şir de măsuri pentru ca „Eurovision Song Contest-2021” să fie organizat cu certitudine.

Uniunea Europeană pentru Radio Televiziune şi organizatorul local din Ţările de Jos urmează să decidă până la începutul lunii februarie scenariul de organizare a concursului „Eurovision Song Contest – 2021””, menționează Comitetul.

Piesa selectată pentru anul trecut a fost Prison.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19.


IAN 27, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII