FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Natalia Gordienko pentru prima oară pe scenă în pandemie, alături de fiu! Artista a arătat publicului noul videoclip „În ochii tăi”! Video//

Îndrăgita interpretă Natalia Gordienko recent a avut parte de o seară de vis. Vedeta a fost pentru prima dată pe scena mare în timul pandemiei, iar fiul ei a urmărit spectacolul alături de ea, scrie SHOK.md.

Interpreta Natalia Gordienko știe cum să surprindă. Recent artista a avut parte de o seară de vis. După care a încercat să se împărțească și cu urmăritorii săi, publicând un video cu părți de la evenimentul ropriu-zis.

„Ieri a fost seară de debut.

În primul rând, a fost prima mea reprezentație pe scena mare în timpul pandemiei. Apropo, sala era pe jumătate goală, tocmai din cauza măsurilor de precauție. Dar asta nu a ucis feedback-ul publicului. Primirea a fost foarte caldă, furtunoasă și sinceră. M-am bucurat să văd pe toată lumea! Mulțumim spectatorilor minunați pentru ovație și energie.⠀

În al doilea rând, am arătat pentru prima dată publicului noul videoclip „În ochii tăi”. A fost extrem de emoționant. Nu vă pot transmite acum toate sentimentele mele în cuvinte.

Și în al treilea rând, fiul meu a urmărit spectacolul meu pe scenă pentru prima dată așa cum ar trebui: lumină, spectacol, muzică tare, dans. A fost plăcut surprins. Mi-a dat și o grămadă de flori, pe care el însuși le-a adus pe scenă. A cântat chiar și câteva fraze la microfon!

Mi se pare că nici-o competiție nu a provocat în mine o asemenea furtună de emoții! Desigur, am izbucnit în plâns … dar a fost foarte emoționant. Mai mult, totul a decurs foarte natural, nu am repetat deloc. A fugit în întâmpinarea mea și a zâmbit. În acel moment, am fost convinsă că fericirea este în copiii noștri”, a notat interpreta în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


NOI 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII