FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Nicki Minaj, cu burtică! Regina muzicii hip-hop a făcut MARELE ANUNȚ

Cântareața Nicki Minaj a dezvăluit, într-o postare pe contul său de Instagram, că este însărcinată cu primul copil. Nicki a publicat mai multe poze când a făcut anunțul. Imaginile au adunat peste 10 milioane de like-uri, scrie SHOK.md.

În poze, interpreta apare cu burtica deja vizibilă, termenul fiind deja, de peste 5 luni. „Dragoste. Căsătorie. Un căruț pentru copii. Sunt cuprinsă de emoție și recunoștință. Vă mulțumim tuturor pentru urările de bine”, a menționat ea în una dintre postări.

Onika Tanya Maraj, cunoscută după numele de scenă Nicki Minaj, este o rapperiță, cântăreață, compozitoare și actriță americană originară din Trinidad și Tobago. Ea a debutat în anul 2007, cu mai multe mixtape-uri. Încă de mică a iubit actoria și muzica, a cântat la clarinet și a jucat în mai multe piese de teatru.

În anul 2010 lansează primul său album numit Pink Friday, care a făcut să fie cunoscută drept noua regină a muzicii hip-hop/rap. Discul s-a bucurat de succes critic și comercial, iar unele publicații aveau să o numească pe Minaj „Nouă regină a muzicii hip-hop”.


IUL 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII