FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care „devoratoarea de sportivi” l-a amețit pe iubitul rugbist

Nicole Scherzinger joaca ALL IN in Hawaii

Cântăreața americană Nicole Scherzinger, de 42 de ani, trăiește o a doua tinerețe alături de noul său iubit, Thom Evans. Solista trupei „The Pussycat Dolls” este celebră pentru relațiile sale cu barbați de seamă din lumea sportului, pe lista cuceririlor sale aflându-se, în trecut, pilotul Lewis Hamilton și tenismenul Grigor Dimitrov, scrie SHOK.md, cu referire la Sport.ro.

De la începutul acestui an, Nicole Scherzinger se iubește cu Thom Evans (35 de ani), un fost jucător de rugby în naționala Scoției, una dintre cele mai puternice din lume.

După carantina forțată, impusă de pandemie, cei doi se află într-o vacanță prelungită, în aceste zile ajungând în îndepărtata insulă Hawaii, locul de naștere al frumoasei Nicole. Artista n-a ratat ocazia să-și etaleze corpul de fotomodel, pagina sa de Instagram fiind plină de fotografii sexy din locațiile paradisiace în care se află. „Iau totul all in”, a scris ea într-una dintre aceste postări, referindu-se la cunoscutul termen din poker.

Mai mult, filmată, probabil, chiar de iubitul său Thom, Nicole a împărtășit cu fanii un dans demențial, în stilul „twerking”, cu mișcări provocatoare ale posteriorului, îmbrăcată într-o pereche de bikini de culoare neagră.


AUG 8, 2020


COMENTARII