[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Nicolle Trifan- SUPĂRATĂ RĂU!: Toate SFINTELE astea care nu vreți să acceptați un alt stil de viață, valea, SĂ NU VĂ VĂD! VIDEO//

Antrenoarea de fitness, Nicolle Trifan e supărată și indignată pe urmăritorii săi, scrie SHOK.md „Cineva în pozele mele vede motivație, muncă, sacrificiu iar alții văd doar un cur gol și atât”.

,,Este un moment când rabdarea începe să cedeze și îți vine să îi trimiți…pe toți. Vreu să mă faceți și pe mine să înțeleg.Voi când mergeți la mare, la spa, sau în oricare spațiu în care trebuie să mergeți în costum de baie și vă faceți poze, le plasați pe internet, asta se permite, da?  Pentru că acolo da, este așa anturajul, acolo trebuie să porți costum de baie. Pentru că așa credeți voi, așa spune stereotipul, așa ați fost voi deprinși. De ce nu aș putea să port exact aceleași haine doar că în casă. După logică, tu când ești îmbracată în costum de baie la mare, eu pe tine nu tot te văd fix în ipostaza în care mă vezi tu pe pagina mea?. Unde-i logica?”, a zis ea.

,,Sau alta: ”aoleu, doamne mai mare rușine n-am văzut. Cum te vede iubitul tău, te vede toată lumea”. Ei da! crezi tu așa, că mă vede numai în chiloți. Mă vede el și mai bine. Stai liniștită. Tu nu-ți face griji de viața mea personală și de alegerea pozelor pe care le postez pe instagram”.

,,Deci eu fiind antrenor personal, în primul rând pe propriul exemplu arăt că este posibil, pentru că eu consider că un antrenor personal trebuie să arăte bine să ajungă la o așa formă în cât să-ți pară imposibil de ajuns. Eu am arătat de nenumărate ori că acest lucru este posibil. Atât pe mine cât și pe clienții mei. Și asta nu este doar un video din oglindă, acolo în spate în culise este o mulțime de muncă, sacrificiu și dedicație. Iar oamenii care nu văd decât un fund gol, îmi pare rău pentru voi. Cineva în pozele mele vede motivație, muncă, sacrificiu iar alții văd doar un cur gol și atât”.

„Vă rog frumos, toate sfintele astea care nu vreți să acceptați un alt stil de viață, valea să nu vă văd. Eu altă dată nu o să mă justific sau o să apar aici să-mi stric nervii cu voi. Eu pur și simplu o să vă trimit în…..”, a mai adăugat Nicolle.


Adriana GRIȚCO


IUL 16, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...