FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina Jolie

Noua iubită a lui Brad Pitt a avut un mesaj pentru cei care o acuză de faptul că o ”urăște” pe Angelina Jolie, fosta soție a actorului, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Nicole Poturalski (27 de ani) a postat recent o imagine, alături de un mesaj cu subînțeles: ”Oamenii fericiți nu urăsc”. Aceasta a fost nevoită în scurt timp să clarifice ceea ce a dorit să spună, postarea fiind inundată de comentarii mai mult sau mai puțin acide, privind relația tensionată dintre Brad Pitt (56 de ani) și Angelina Jolie (45 de ani).

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Aceasta s-a simțit obligată să răspundă la întrebarea unui urmăritor: ”Dacă e așa, atunci de ce tu și Brad o urâți pe Angelina. Pune în practică ceea ce spui, fată”.

Actuala iubită a lui Brad Pitt a replicat: ”nu urâm pe nimeni”, dar mai târziu a șters și comentariul și răspunsul ei de pe pagina oficială de Instagram. 

Nicole a fost acuzată că este ”imatură” pentru că a șters comentariile negative: ”Am șters comentarii ofensatoare pentru că nimeni nu are nevoie de hateri pe pagina asta”.

Nicole Poturalski, cu care Brad Pitt este de câteva luni, este căsătorită cu un patron de restaurant în vârstă de 68 de ani și are un fiu. 

Luna trecută, Brad și Nicole au călătorit în sudul Franței, cu un avion privat, pentru a vizita Castelul Miraval. Excursia a coincis cu ceea ce ar fi trebuit să fie a șasea aniversare a nunții lui Brad cu Angelina, care a avut loc tot acolo. 

Vizita ar fi înfuriat-o pe Angelina, o sursă declarând pentru The Mirror: ”Angelina e furioasă și șocată că Brad a putut să facă asta”.

sursa: perfecte.ro


SEP 18, 2020


COMENTARII