FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Noul „palat” al lui Harry și Meghan. Cum arată casa de peste 14 milioane de dolari pe care au cumpărat-o cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales casa în care vor locui împreună cu băiețelul lor Archie. Aceștia au cumpărat o vilă de peste 1600 de metri pătrați, în Montecito, Santa Barbara, California, la aproape 145 de kilometri de Los Angeles, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Vecinii lor sunt celebri: Oprah Winfrey, Elle DeGeneres, Rob Lowe și George Lucas sunt doar câteva dintre vedetele care locuiesc în același cartier select.

Se pare că Harry și Megan au prins și o ofertă bună. Anterior, casa a fost listată la 29 de milioane de dolari, însă aceștia au reușit să o cumpere la un preț de 14.650.000 de dolari.

Vila are nouă dormitoare și 16 băi. De asemenea, o piscină uriașă, o sală de cinema, o sală de gimnastică complet utilată, spa, o bibliotecă, birouri, o imensă cramă, bucătărie de ultimă generație, o sală de jocuri, un teren de tenis, garaj pentru cinci mașini și, bineînțeles, un loc de joacă foarte mare pentru Archie.

În plus, proprietatea se află pe o stradă protejată de paparazzi, unde familia se poate bucura de intimitate. De asemenea, se vor putea relaxa cu priveliști uimitoare asupra munților și oceanului.

sursa: peroz.ro


AUG 13, 2020


COMENTARII