FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Nu a mai suportat şi a răbufnit. Edward Sanda: „Mai vedeți-vă de viața voastră”! Cine l-a scos din minți pe iubitul Cleopatrei Stratan

Iubitul Cleopatrei Stratan s-a supărat foarte tare pe gurele rele. Edward a răbufnit pe pagina lui de Instagram și a transmis un mesaj dur celora care au ales să își dea cu părerea cu privire la viața sa personală, scrie SHOK.md.

Ei bine, gurile rele susțin că cei doi au făcut o alegere pripită și mai mult, că este prea devreme pentru a fi vorba de o căsătorie. Cum Cleopatra Stratan este în ultimul an de liceu, aceasta încă locuiește la Chișinău până își va termina studiile, urmând apoi să se mute la București împreună cu logodnicul ei. Deși sunt de foarte multe ori criticați pentru alegerile lor, fericitul cuplu nu a plecat urechea la critici. Până acum…Artistul a fost scos din minți de toate aceste discuții de pe rețelele de socializare și a reacționat în consecință, relatează spynews.

„Niciodată să nu vă trăiți viața după principiile și PRECONCEPȚIILE altora! Aveți doar o viață! Faceți ceea ce simțiți atunci când simțiți! Voi decideți ce e cel mai bine pentru voi și ce vă aduce fericire în viață! <<Eu sunt de părere că…>>, <<Eu cred că…>> Taci! Trăiește-ți viața ta! Ăștia care vă dați cu părerea gratuti și criticați în necunoștință de cauză, se vede de la o poștă cât sunteți de nefericiți! Am o idee! Mai întâi vedeți-vă de viața voastră și după de a celorlalți! Pace și iubire la toată lumea!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.


IAN 19, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII