FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Nu a pierdut nicio secundă în pandemie! Karmella și-a tradus piesele în rusă și va susține un CONCERT INEDIT PE CORABIE, la Moscova

Interpreta Karmella a cântat piesa „De vei fi alături” în limba rusă și i-a făcut și clip, iar toate astea, pe timp de pandemie, când majoritatea cântăreților se plâng că le este foarte greu, scrie SHOK.md.

„Într-adevăr, este piesa De vei fi alături, tradusă în limba rusă, ca să ne orientăm și pe piața rusească. M-au rugat prietenii, rudele și cei care deja ne așteaptă și în scena mare. Trebuie să mergem înainte dacă avem un țel, să ajungem undeva și să avem un produs frumos. Asta ne-a fost ideea, să mergem și n Rusia”, a declarat Karmaella, în cadrul emisiunii „Între noi”.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un local din Chișinău. Aduc mulțumiri regiie, este un băiat foarte talentat, Nicu Drăgan, a mai filmat cu mai multe vedete de la noi. Am colaborat cu el la începutul carierei. De vei fi alături este exact amprenta lui și am zis că tot el va face serialul numărul 2”.

Karmella a dezvăluit de unde i-a venit atâta inspirație pe timp de pandemie, în timp ce alți interpreți au stat acasă, practic fără ocupație. „Am făcut mai mult pentru concertele care vor fi acum, în luna august, la Moscova. Eu după 1 august plec încolo și avem un proiect pe corabie, pe râul Moscovei și ca să nu trag cu obrazul că avem numai piese în limba română, lansate frumos acasă, să vin și eu cu cartea mea de vizită, să mă prezint la nivel, că am și în limba rusă piese minunate, făcute cu băieții de la noi”.

Interpreta nu a ținut nimic în secret și a dat toate cărțile pe față: „Acum mai facem filmări în august, aici, acasă, iar pe data de 15 va fi concertul acolo. Aici vreau să fac cu un band video, mai lansăm ceva piese noi. Toate piesele din limba română sunt traduse în limba rusă. Ele sunt identice, dar și diferite, totodată, au o istorie aparte, emoțiile sunt diferite”, a dezvăluit Karmella.

Молдавская певица Karmella

Молдавская певица Karmella приглашает на уникальный концерт-прогулку по Москве реке -15 августа (21:00) Причал Крымский мост -Теплоход "Михаил Сеспель" Вся информация по тел. 8(968)0192727 8(925)5026757

Publiée par Karmella sur Mercredi 29 juillet 2020

AUG 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...