[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Nu credea că e real să ajungă ACTRIȚĂ! Irena Boclincă: „Aveam un defect, nu era estetic frumos, nu aveam cum să ies pe scenă”

Actriţa Irena Boclincă simţea că nu este real să devină actriţă, căci când s-a născut avea un defect. Ea a absolvit Colegiul de Medicină din Bălți, după care a mers la teatru, informează SHOK.md.

„Am avut TVC şi am lucrat cu actori, mi-au zis că am abilităţi, eu nu am ascultat, am zis că nu este real. Am mers în Chişinău şi am început să lucrez, dar nu simţeam, veneam acasă şi plângeam, nu ma simţeam bine.

Eu când m-am născut, m-am născut prin cezariană şi eu eram cu faţa în sus, medicii când au făcut incizia mi-au atins nervul de la ochiul stâng. Aveam o problemă, un defect, nu era estetic frumos, nu aveam cum să ies pe scenă. După, când am ajuns în Chişinău, lucram, cu timpul mi-am reparat problema, şi zic – am fost la teatre, am fost la spectacole, o săptămână vorbeam de spectacolele alea. Şi am făcut teatru”, a spus Irena, în cadrul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV.

Cristina TOMAC


IUL 4, 2019


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...